Libnet.ro
UNICEF

23:00

E vestea zilei: Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa

B1 B1,
E vestea zilei: Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa

Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa. Preotul-artist a fost caterisit ca urmare a scandalului in care a fost implicat. in cele 30 de zile pe care parintele Cristian Pomohac. continuă pe B1

VIDEO Preotul Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, a fost caterisit de catre Consistoriul Eparhial de la Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia. Decizia poate fi atacata in termen de 15 zile, la mitropolia Sibiului, relateazaAlba24. ro.

Dat afara din BOR, Cristian Pomohaci este invitat special la un festival din Sibiu

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, a fost caterisit. Potrivit deciziei Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina pr.

Decizie UIMITOARE a parintelui Cristian Pomohaci: S-a autoexclus din randul bisericii

Parintele Cristian Pomohaci a luat o decizie care a uimit pe toata lumea. Acesta a decis sa se retraga din randul reprezentantilor clerului. Informatia a fost data de avocatul sau, Daniel Ionascu, la o.

Cristian Pomohaci a fost caterisit. Preotul a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana si nu mai poate sluji la altar

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit, respectiv a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana. Aceasta este decizia luata de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, vineri, 28 iulie 2017. Pomohaci este cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani.

DA, e adevarat !!! I-a dat afara din casa si a schimbat yala !!! (FOTO)

Noi detalii au iesit la iveala despre separarea luiCodrin Stefanescude mamacopilului sau. Acesta a postat un mesaj pe Facebook la sfarsitul saptamanii trecute in care scria.

Codrin Stefanescu si-a dat afara din casa iubita si copilul! PSD-istul a schimbat si yalelele

Noi detalii au iesit la iveala despre separarea lui Codrin Stefanescu de mama copilului sau. Acesta a postat un mesaj pe Facebook la sfarsitul saptamanii trecute in care scria ca s-a.

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit. Consistoriul Eparhial a decis excluderea sa din Biserica

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia a decis excluderea din Biserica Ortodoxa apreotului Cristian Pomohaci. Decizia a fost comunicata vineri. Convocarea consistoriului a fost.

Popa non grata. Doi preoti acuzati de schisma au fost dati afara din Biserica pentru contrazicerea sefilor institutiei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei a caterisit doi preoti care au refuzat sa-l mai pomeneasca la slujbe pe iPS Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, din considerente legate de participarea inaltului prelat, in 2016, la Sinodul din Creta.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cristian Pomohaci imediat dupa ce Biserica a dat verdictul de caterisire! FOTO in articol

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia a hotarat ca preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, sa fie dat.

Cristian Pomohaci, exclus din preotie pentru coruperea sexuala a copiilor, a fost invitat la un festival al ciobanilor din Marginimea Sibiului, alaturi de Ludovic Orban si Raluca Turcan

Cristian Pomohaci caterisit, vineri, in urma unui scandal sexual, in care a fost acuzat de corupere a minorilor, a fost invitat, duminica, la un festival al ciobanilor din Jina, Marginimea Sibiului, pentru a interpreta muzica populara.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )