Libnet.ro
UNICEF

22:30

Marturisiri socante despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci si Aurelian Preda. A vrut sa il otraveasca

Antena3 Antena3,
Marturisiri socante despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci si Aurelian Preda. A vrut sa il otraveasca

Noi detalii socante ies la iveala despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci. in ultimele luni,Cristian Pomohaci, care a decis sa se retraga din viata monahala, a fost in centrul. continuă pe Antena3

Cat platea preotul-cantaret Cristian Pomohaci pentru o partida de amor. Dezvaluiri uimitoare in direct!

Preotul-cantaret Cristian Pomohaci a uimit o tara intreagta dupa ce a fost protagonistul unui scandal sexual cu un minor. Un transsexual pe nume Geanina a facut dezvaluiri socante despre Cristian .

Cristian Pomohaci solicita Arhiepiscopiei din Alba Iulia retragerea din preotie din motive medicale. Preotul este cercetat pentru racolare de minori in scop sexual

Preotul Cristian Pomohaci din Mosuni, judetul Mures, cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori in scopuri sexuale, vrea sa se retraga din preotie din motive medicale. Pomohaci a depus, in acest sens, o cerere la Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia.

Mutare de ultima ora facuta de Cristian Pomohaci. Anuntul avocatului sau

In urma tuturor scandalurilor care au aparut dupa ce Cristian Pomohaci a fost acuzat de pedofilie, preotul-cantaret s-a retras din biserica. Preotul Pomohaci, dar mai cu seama sminteala.

Preotul Cristian Pomohaci nu a adus dovezile solicitate de Arhiepiscopie. Urmeaza pronuntarea Consistoriului Eparhial

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexuale, nu a adus probe care sa-l dezvinovateasca de acuzatiile din spatiul public in cele 30 de zile pe care le-a avut la dispozitie. Consistoriul Arhiepiscopiei din Alba Iulia va judeca joi cazul acestuia.

Arhiepiscopia Alba Iulia: Cristian Pomohaci a depus cerere de retragere temporara din preotie, pe motive medicale

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, a depus o cerere la Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia prin care solicita suspendarea.

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexual, a depus o cerere de retragere temporara din preotie

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, a depus o cerere la Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia prin care solicita suspendarea temporara din functie, din motive medicale, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei, parintele Oliviu Botoi.

Decizie UIMITOARE a parintelui Cristian Pomohaci: S-a autoexclus din randul bisericii

Parintele Cristian Pomohaci a luat o decizie care a uimit pe toata lumea. Acesta a decis sa se retraga din randul reprezentantilor clerului. Informatia a fost data de avocatul sau, Daniel Ionascu, la o.

Cristian Pomohaci, criticat dur de colegii lui: Ar trebui sa se izoleze in munti

Aflat in plin scandal sexual, preotul Cristian Pomohaci nu se mai bucura de sprijinul colegilor sai. Multe fete bisericesti sunt revoltate dupa acest scandal si chiar isi doresc ca acesta sa.

SOC !!! Au aparut IMAGINILE cu Cristian Pomohaci !!! (FOTO)

Cristian Pomohaciisi vede in continuare de viata. Chiar daca se afla in centrul unui scandal sexual, preotul-cantaret areconcerte si se bucura de sustinerea fanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2732 seconds )