Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cristian Pomohaci imediat dupa ce Biserica a dat verdictul de caterisire! FOTO in articol

Antena3 Antena3,
 Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Cristian Pomohaci imediat dupa ce Biserica a dat verdictul de caterisire! FOTO in articol

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia a hotarat ca preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, sa fie dat. continuă pe Antena3

Mutare de ultima ora facuta de Cristian Pomohaci. Anuntul avocatului sau

In urma tuturor scandalurilor care au aparut dupa ce Cristian Pomohaci a fost acuzat de pedofilie, preotul-cantaret s-a retras din biserica. Preotul Pomohaci, dar mai cu seama sminteala.

Cat platea preotul-cantaret Cristian Pomohaci pentru o partida de amor. Dezvaluiri uimitoare in direct!

Preotul-cantaret Cristian Pomohaci a uimit o tara intreagta dupa ce a fost protagonistul unui scandal sexual cu un minor. Un transsexual pe nume Geanina a facut dezvaluiri socante despre Cristian .

Marturisiri socante despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci si Aurelian Preda. A vrut sa il otraveasca

Noi detalii socante ies la iveala despre preotul-cantaret Cristian Pomohaci. in ultimele luni,Cristian Pomohaci, care a decis sa se retraga din viata monahala, a fost in centrul.

Dat afara din BOR, Cristian Pomohaci este invitat special la un festival din Sibiu

Preotul Cristian Pomohaci, acuzat ca a incercat sa corupa sexual un minor de 17 ani, a fost caterisit. Potrivit deciziei Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Pomohaci nu mai are voie sa imbrace haina pr.

E vestea zilei: Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa

Cristian Pomohaci a fost dat afara din Biserica Ortodoxa. Preotul-artist a fost caterisit ca urmare a scandalului in care a fost implicat. in cele 30 de zile pe care parintele Cristian Pomohac.

Cristian Pomohaci a fost caterisit. Preotul a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana si nu mai poate sluji la altar

Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit, respectiv a fost exclus din Biserica Ortodoxa Romana. Aceasta este decizia luata de Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, vineri, 28 iulie 2017. Pomohaci este cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani.

Cristian Pomohaci solicita Arhiepiscopiei din Alba Iulia retragerea din preotie din motive medicale. Preotul este cercetat pentru racolare de minori in scop sexual

Preotul Cristian Pomohaci din Mosuni, judetul Mures, cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori in scopuri sexuale, vrea sa se retraga din preotie din motive medicale. Pomohaci a depus, in acest sens, o cerere la Arhiepiscopia Ortodoxa Alba Iulia.

Cristian Pomohaci, exclus din preotie pentru coruperea sexuala a copiilor, a fost invitat la un festival al ciobanilor din Marginimea Sibiului, alaturi de Ludovic Orban si Raluca Turcan

Cristian Pomohaci caterisit, vineri, in urma unui scandal sexual, in care a fost acuzat de corupere a minorilor, a fost invitat, duminica, la un festival al ciobanilor din Jina, Marginimea Sibiului, pentru a interpreta muzica populara.

Biserica Ortodoxa, acuzatii dure la adresa raspopitului Cristian Pomohaci

Consistoriul Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei a decis excluderea lui Cristian Pomohaci din cler. Decizia a fost luata in urma analizarii cazului in care este implicat fostul.

VIDEO Preotul Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul instantei supreme pentru ca ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani, a fost caterisit de catre Consistoriul Eparhial de la Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia. Decizia poate fi atacata in termen de 15 zile, la mitropolia Sibiului, relateazaAlba24. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )