Libnet.ro
UNICEF

11:15

Datoriile rusinii. PSD, dat in judecata pentru neplata caldurii, curentului, facturi restante la televiziuni sau o datorie de 28 de euro la CNADNR

Hotnews Hotnews,
 Datoriile rusinii. PSD, dat in judecata pentru neplata caldurii, curentului, facturi restante la televiziuni sau o datorie de 28 de euro la CNADNR

PSD se scalda in datorii de peste 6 milioane de euro, insa nu doar marii creditori au de recuperat bani de la rau-platnicii din Kiseleff. Facturi neplatite la caldura, electricitate sau la serviciul care asigura paza si protectie deschid noi procese impotriva PSD si ale organizatiilor judetene ale partidului. Hotnews a scris, joi, in exclusivitate, ca social-democratii au conturile blocate din cauza facturilor neplatite, iar instantele de judecata au dat drept mai multor mici creditori sa treaca la executarea silita a datornicilor. Hotnews prezinta cateva procese intenate de catre creditori PSD-ului, prezentate pe portalul instantelor de judecata, care au adus cel mai mare partid politic din Romania, cu peste 600. 000 de membri, in situatia de a fi executat silit pentru sume infime, in comparatie cu datoria totala de peste 6 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Gabriela Podasca (PSD), vicepresedintele Comisiei pentru elaborarea Legilor Electorale: PNL nu este interesat de adoptarea votului prin corespondenta

Gabriela Podasca PSD), vicepresedintele Comisiei pentru elaborarea Legilor Electorale, acuza PNL de ipocrizie in privinta convocarii sesiunii extraordinare pentru votul prin corespondenta, afirmand ca liberalii nu fost in stare in sase luni sa se puna de acord ce proiect sustin. Amintim ca PNL a depus la Senat un proiect de lege pentru votul prin corespondenta pe 4 mai si in prezent exista patru proiecte care vizeaza votul pentru romanii din strainatate aflate in procedura legislativa.

24 de persoane, trimise in judecata pentru proxenetism si prostitutie in hoteluri de lux

24 de persoane au fost trimise in judecata, vineri, intr-un dosar de proxenetism.

Doi oameni de afaceri din Cluj, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare

Doi oameni de afaceri din judetul Cluj au fost trimisi in judecata, vineri, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj, acestia au.

Fostul vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, trimis in judecata pentru obtinere de foloase necuvenite

DNA Oradea a dispus, vineri, trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului vicepresedinte al CJ Bihor Dumitru Voloseniuc, pentru obtinere de foloase necuvenite si fals in declaratii in forma.

Cristian David a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost trimis in judecata, joi, de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, fiind acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Cristian David, fost ministru de Interne, trimis in judecata pentru LUARE DE MITA

Cristian David, fostul ministru de Interne al Romaniei din timpul Guvernului Tariceanu, a fost trimis, joi, in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita.

Seful SIE a dat petrecere pentru liderii PNL Arad

Proaspat reinstalat la sefia SIE, Mihai Razvan Ungureanu a dat o petrecere cu colegii de la PNL Arad, in cinstea instalarii la varful institutiei, scrie psnews. ro. Masa ar fi fost organizata de fapt.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )