Libnet.ro
UNICEF

17:15

Se dau bani pentru romani! Ce pensionari primesc 21% in plus in fiecare luna

Playtech Playtech,
Se dau bani pentru romani! Ce pensionari primesc 21% in plus in fiecare luna

Romanii vor beneficia de bani in plus, in acest an. Pensionarii vor putea sa aiba parte de aceste sume de la stat cu 21% marite, in fiecare luna. Anuntul a fost facut marti de catre directorul executiv al Casei Judetene de Pensii. Oficialul a explicat cum se vor socoti subventiile primite lunar de persoanele care . continuă pe Playtech

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

HOROSCOP 4 FEBRUARIE. Sanse excelente de afirmare pentru Berbeci, se anunta bani pentru alta zodie

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti.

Reclamele au adus un munte de bani pentru Youtube

Achizitionarea YouTube a reprezentat o adevarata lovitura, din toate punctele de vedere, pentru Google. Cel mai mare site de video aduce aproximativ 10% din veniturile totale ale Google. Pentru prima oara in 14 ani de cand l-a cumparat, Google a facut publice veniturile pe care YouTube le genereaza trimestrial si anual din reclamele afisate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )