Libnet.ro
UNICEF

07:45

Se dau bani de la stat pentru romani. Cum se pot cheltui

Playtech Playtech,
Se dau bani de la stat pentru romani. Cum se pot cheltui

Programul privind efectuarea de lucrari destinate cresterii eficientei energetice in locuinte unifamiliale, beneficiari persoane fizice, demarat de stat, le va permite romanilor care vor sa isi imbunatateasca locuintele din punct de vedere energetic sa acceseze fonduri in acest sens. Care este suma maxima pe care o acorda statul, precum si ce criterii trebuie sa indeplineasca . continuă pe Playtech

Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Mecanismul de plata va consta in alocarea sumei direct angajatorilor, care vor deconta angajatilor. 500 de lei de la stat pentru mii de romani Guvernul a decis sa acorde un prijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada starii .

Se dau bani de la Guvern! Mii de romani primesc 2.500 de lei cu o singura conditie. Ce trebuie sa faci

Cei care au lucrat in regim de telemunca pot primi 2. 500 de lei de la Guvern pentru achizitionarea de echipamente IT, cu o singura conditie. Cel care vrea sa intre in posesia banilor trebuie sa fi lucrat minimum 15 zile lucratoare in regim de telemunca, pe perioada Starii de Urgenta.

Pensii 2020. Vestea anului pentru milioane de pensionari. Se dau bani in plus de la stat

Guvernul Orban nu va majora pensiile cu atat cu cat prevedea Legea Pensiilor. Florin Citu, ministrul de Finante, a anuntat vineri, la finalul sedintei de Guvern, ca pensiile vor fi majorate cu 40%, asa cum prevede legea, dar esalonat, in mai multe etape. Pensii 2020. Este vestea anului pentru milioane de pensionari. Cati bani in .

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

APIA a virat 103,38 de milioane de lei, ajutor de stat pentru acciza la motorina utilizata in agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a virat 103,38 milioane de lei catre 10. 951 de beneficiari, reprezentand plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura aferenta cantitatilor de motorina utilizate in primul trimestru al anului, a anuntat azi ministrul Agriculturii, Adrian Oros, conform Agerpres.

Tratament Remdesivir pentru romani cu Covid-19, platit de Uniunea Europeana

200 pacienti infectati cu noul coronavirus vor primi tratamentul cumparat pe bani europeni incepan.

Business report: Turismul de razbunare - inteles gresit de romani. Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani. Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi. Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA

Turismul de razbunare - trendul mondial pe care romanii l-au inteles gresit * Tarile care au impus conditii si restrictii pentru romani de la 1 august * Scenariul pe care se bazeaza proprietarul BCR: Revenirea arata ca un val, cresterile vor fi urmate de scaderi * Culise: Maghiarii si austriecii fac zid impotriva BRUA, sabotand interesele Romaniei in favoarea Rusiei * Bursa din Milano devine tinta de preluare * Suma pe care constructorii auto au imprumutat-o in ultimele 5 luni pentru a trece peste socul pandemiei * De ce se apreciaza leul si pana la ce nivel va ajunge la sfarsitul anului * Chiar si in pandemie, Bulgaria raporteaza excedente bugetare * Harta judetelor in care s-a impus obligativitatea purtarii mastii de protectie * Coronavirusul ingroapa treptat pasapoartele de hartie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )