Libnet.ro
UNICEF

19:45

Daum a deschis ochii: Claudiu Keseru, convocat la nationala pentru meciurile cu Polonia si Rusia

Adevărul Adevărul,
Daum a deschis ochii: Claudiu Keseru, convocat la nationala pentru meciurile cu Polonia si Rusia

Selectionerul Christoph Daum l-a convocat astazi pe Claudiu Keseru, atacantul celor de la Ludogoret Razgrad, cel mai in forma stranier al momentului. continuă pe Adevărul

Claudiu Keseru, convocat in ultima faza la nationala pentru meciul cu Polonia: Atacantul l-a facut pe Daum sa se razgandeasca cu prestatia din meciul cu Arsenal

Claudiu Keseru a avut o prestatie remarcabila in meciul de marti din Liga Campionilor sustinut de echipa sa, Ludogorets, impotriva lui Arsenal. Atacantul roman a reusit sa marcheze si un gol.

Atacantul Claudiu Keseru a fost convocat la echipa nationala pentru meciurile Romaniei cu Polonia si Rusia

Atacantul Claudiu Keseru, care joaca acum la echipa bulgara Ludogoret Razgrad, a fost convocat de selectionerul Christoph Daum la nationala Romaniei pentru meciurile cu Polonia si Rusia.

Keseru, convocat la echipa nationala pentru meciul cu Polonia

Golul marcat de Claudiu Keseru in poarta celor de la Arsenal in Liga Campionilor si presiunea pusa pe selectionerul Christoph Daum l-a determinat pe acesta sa-l convoace pe atacantul lui Ludogoret la lotul national pentru partida cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Christoph Daum a revenit asupra deciziei si l-a convocat pe Claudiu Keseru pentru meciul Romaniei cu Polonia

Selectionerul Christoph Daum l-a convocat, joi, pe Claudiu Keseru, jucatorul celor de la Ludogorets Razgrad formatie din Bulgaria). Atacantul va participa luni 7 noiembrie) la primul antrenament al primei reprezentative a Romaniei, informeaza frf. ro.

STATISTICA Ce reprezinta golul lui Claudiu Keseru, din Liga Campionilor, pentru fotbalul romanesc

Claudiu Keseru a reusit sa marcheze pentru Ludogoret Razgrad, in meciul din Liga Campionilor, contra celor de la Arsenal Londra.

Liga Campionilor: Claudiu Keseru a marcat, dar Ludogoret a pierdut din nou cu Arsenal

Atacantul roman Claudiu Keseru a marcat un gol pentru Ludogoret Razgrad, dar campioana Bulgariei a fost invinsa cu 3-2, la Soia, de Arsenal Londra, marti seara, in Grupa A a Ligii Campionilor la fotbal, potrivit Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )