Libnet.ro
UNICEF

20:16

Daunele RCA din Romania sunt contestate de 727 de persoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daunele RCA din Romania sunt contestate de 727 de persoane

Numarul de constatatori de daune a fost de 727, anul trecut, pe piata asigurarilor RCA din tara noastra, conform unei analize facute de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

ASF: Circa 720 de persoane constata toate daunele RCA din Romania

Numarul de constatatori la nivelul pietei asigurarilor auto obligatorii RCA din Romania a fost anul trecut de 727, fiecare dintre ei finalizand, in medie, un dosar pe zi, in conditiile in care mai multi asiguratori folosesc acelasi personal pentru activitatea de constatare prin externalizarea acestui serviciu catre firme specializate, potrivit unui raport publicat vineri de ASF.

Marturisirile SOCANTE ale unei ASISTENTE de neonatologie din Romania: Nou-nascutii sunt SEDATI

O asistenta medicala din Romania a scris o scrisoare tulburatoarea in care vorbeste deschis despre faptul ca bebelusii sunt sedati atunci cand plang si nu sunt dusi alaturi de mama.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Locul din Romania in care mortii sunt ingropati in gradini si livezi! La noi nu exista cimitir!

Ceru Bacainti este comuna cu cea mai mica populatie din Alba si, probabil, din Romania. 269 locuitori sunt inregistrati oficial in documentele statistice. Din acest motiv, un primar este ales.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Business report:Aeroportul Timisoara, primul din Romania certificat, pe care se poate opera in siguranta, indiferent de conditiile meteo; Mediul de afaceri a suspendat discutiile cu Finantele pe tema impozitarii globale;Statul promite Golden Gate peste D

Dacia domina topul inmatricularilor noi in primele patru luni din 2017. In perioada ianuarie - aprilie 2017 livrarile totale de. Topul celor mai curate orase din Romania. Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei.

Industria textilelor din Romania creste rapid, iar Turcia are o mare influenta in domeniu

Industria de textile din Romania creste foarte rapid, iar Turcia are o mare influenta in domeniu, datorita numeroaselor companii de profil care desfasoara de mult timp activitati in Romania, afirma Hikmet Tanriverdi, presedintele Asociatiei Exportatorilor de Textile si imbracaminte din Istanbul ITKIB).

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova care detine cateva superlative importante, scrie one. ro. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )