Libnet.ro
UNICEF

16:45

David Cameron: in mod paradoxal, nu avem atat de multi imigranti din Romania si Bulgaria, ci un numar foarte mare de italieni, spanioli si francezi

Antena3 Antena3,
David Cameron: in mod paradoxal, nu avem atat de multi imigranti din Romania si Bulgaria, ci un numar foarte mare de italieni, spanioli si francezi

In mod paradoxal, Marea Britanie nu se confrunta cu un numar mare de imigranti din Romania si Bulgaria, ci are prea multi italieni, spanioli sau francezi, a afirmat premierul David Cameron, potrivit Mediafax. Mai. continuă pe Antena3

Premierul Marii Britanii: Paradoxal, avem mai multi imigranti italieni si spanioli decat romani

Premierul britanic, David Cameron, a declarat ca Marea Britanie se confrunta, paradoxal, cu un numar foarte mare de imigranti italieni, spanioli si francezi, nu romani si bulgari, avertizand ca ar putea pleda pentru iesirea tarii din UE daca aceste.

David Cameron: Paradoxal, in Marea Britanie nu sunt multi romani, ci prea multi italieni, spanioli, francezi

Premierul britanic David Cameron a declarat ca Marea Britanie se confrunta, paradoxal, cu un numar foarte mare de imigranti italieni, spanioli si francezi, nu romani si bulgari, avertizand ca ar putea pleda pentru iesirea tarii din UE daca aceste probleme nu se vor rezolva, relateaza Mediafax.

David Cameron: Paradoxal, in Marea Britanie NU SUNT MULTI ROMANI, ci prea multi italieni, spanioli, francezi

David Cameron, premier: Marea Britanie este de o mie de ori mai importanta decat Uniunea Europeana. ) Sa fim cinstiti - Uniunea Europeana nu functioneaza in mod corespunzator pentru noi in acest moment.

David Cameron nu ar sustine ramanerea Marii Britanii in UE daca nu ar fi in interesul national

Premierul britanic David Cameron a declarat, marti, ca nu ar sustine ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana daca nu ar fi in interesul national, relateaza Reuters. Cameron, care a promis sa renegocieze.

David Cameron este categoric: UE schimba regulile sau Marea Britanie pleaca

Premierul britanic David Cameron a precizat ca nu va ezita sa le recomande britanicilor sa voteze in favoarea iesirii din UE, in cazul in care nu reuseste sa modifice termenii apartenentei Marii Britanii la UE, privind acordarea de ajutoare sociale,.

Premierul David Cameron le-ar putea recomanda britanicilor sa voteze iesirea din UE

Premierul David Cameron a declarat ca, in cazul in care nu reuseste sa modifice termenii apartenentei Marii Britanii la UE, va fi pregatit sa le recomande britanicilor sa voteze pentru parasirea Uniunii, dac.

Premierul britanic David Cameron a luat in calcul posibilitatea de a demisiona daca scotienii s-ar fi pronuntat pentru independenta

Premierul britanic David Cameron a marturisit ca luase in calcul demisia in cazul in care referendumul privind independenta Scotiei ar fi fost aprobat pe 18 septembrie, scrie AFP. M-am gandit la posibilitatea.

Premierul britanic David Cameron pune neputinta sa in carca UE

Pe fondul migratiei unui membru al Partidului Conservator spre Partidul Independentei condus de Nigel Farage, premierul britanic David Cameronar fi dispus sa recomande populatiei britanice sa voteze pentru iesirea din Uniunea Europeana, in cazul in care nu va reusi sa asigure modificarea substantiala a termenilor rezervati Regatului Unit in cadrul UE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )