Libnet.ro
UNICEF

05:00

David Cameron: Vom utiliza toate mijloacele pentru a infrange organizatia Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
David Cameron: Vom utiliza toate mijloacele pentru a infrange organizatia Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat sambata premierul britanic David Cameron, transmit Reuters si AFP. continuă pe România Liberă

David Cameron: Marea Britanie va utiliza toate mijloacele pentru a infrange Statul Islamic

Marea Britanie va folosi toate mijloacele aflate la dispozitie pentru a incerca sa afle unde se afla ostaticii detinuti de gruparea Statul Islamic SI) si a infrange miscarea jihadista, a declarat.

David Cameron: Paradoxal, in Marea Britanie nu sunt multi romani, ci prea multi italieni, spanioli, francezi

Premierul britanic David Cameron a declarat ca Marea Britanie se confrunta, paradoxal, cu un numar foarte mare de imigranti italieni, spanioli si francezi, nu romani si bulgari, avertizand ca ar putea pleda pentru iesirea tarii din UE daca aceste probleme nu se vor rezolva, relateaza Mediafax.

David Cameron: Paradoxal, in Marea Britanie NU SUNT MULTI ROMANI, ci prea multi italieni, spanioli, francezi

David Cameron, premier: Marea Britanie este de o mie de ori mai importanta decat Uniunea Europeana. ) Sa fim cinstiti - Uniunea Europeana nu functioneaza in mod corespunzator pentru noi in acest moment.

David Cameron: Uciderea brutala a lui Alan Henning arata cat de barbari sunt teroristii

Premierul britanic David Cameron a condamnat vineri seara uciderea brutala a lui Alan Henning de catre Stat Islamic, organizatia care a revendicat executarea prin decapitare a lucratorului umanitar intr-o.

David Cameron, vizita-surpriza la Kabul. Este primul lider international care il viziteaza pe noul presedinte afgan

Premierul britanic David Cameron a ajuns, vineri, la Kabul intr-o vizita-surpriza. Vizita are loc la cateva zile de la investitura noului presedinte afgan Ashraf Ghani, au anuntat ambasada Marii Britanii si.

Vizita-surpriza a lui David Cameron la Kabul

Premierul britanic David Cameron face o vizita-surpriza la Kabul, dupa numai cateva zile de la investitura noului presedinte afgan Ashraf Ghani, potrivit ambasadei Marii Britanii si palatului prezidential.

David Cameron: in mod paradoxal, nu avem atat de multi imigranti din Romania si Bulgaria, ci un numar foarte mare de italieni, spanioli si francezi

In mod paradoxal, Marea Britanie nu se confrunta cu un numar mare de imigranti din Romania si Bulgaria, ci are prea multi italieni, spanioli sau francezi, a afirmat premierul David Cameron, potrivit Mediafax. Mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )