Libnet.ro
UNICEF

22:45

DAVOS 2020: Von der Leyen sustine ca UE trebuie sa dezvolte capacitati militare credibile

B1 B1,
DAVOS 2020: Von der Leyen sustine ca UE trebuie sa dezvolte capacitati militare credibile

UE este un exemplu al reconstructiei, dar trebuie sa dezvolte instrumente de hard power, adica capacitati militare credibile, pentru a influenta evenimentele mondiale, a declarat miercuri la. continuă pe B1

Von der Leyen spune ca un acord comercial al UE cu Statele Unite ar putea fi semnat in cateva saptamani Ultimatumul dat de Trump: Daca nu reusim, vom impune tarife vamale majorate

Un acord comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana este posibil in cateva saptamani, a afirmat miercuri la Davos presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in ciuda amenintarilor repetate a Washingtonului de a taxa automobilele europene, relateaza AFP.

DAVOS 2020: Printul Charles solicita taxe ecologice pentru combaterea urgentelor climatice

ACTUALIZARE - Printul Charles: Natura nu este o noua clasa de active. Este punctul de viata al pietelor noastre. --- * ACTUALIZARE - Printul Charles a ajuns la WEF cu un plan de 10 puncte pentru a face economia globala mai durabila si pentru a aborda situatiile de urgenta climatica. --- *ACTUALIZARE - in cadrul Forumului de la Davos, Printul Charles a declarat:Este timpul sa nivelam terenul de joc si sa ne gandim la modul in care implementam impozitele si reglementarile pentru a atinge pietele durabile. Politica publica are un rol esential.

Davos 2020: mesajul lui Donald Trump pentru Greta Thunberg

Dupa schimbul indirect de replici de marti cu Greta Thunberg, presedintele american Donald Trump a luat-o din nou in vizor, miercuri, la Davos, pe tanara activista de mediu din Suedia.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )