Libnet.ro
UNICEF

05:45

Decaderea si secretele Elenei Udrea. Cei mai vechi prieteni ai fostei Blonde de la Cotroceni: Era un copil modest. Au stricat-o Cocos si Basescu

Adevărul Adevărul,
Decaderea si secretele Elenei Udrea. Cei mai vechi prieteni ai fostei Blonde de la Cotroceni: Era un copil modest. Au stricat-o Cocos si Basescu

Perioada de glorie a Elenei Udrea apune odata cu plecarea de la Cotroceni a lui Traian Basescu, principalul ei sustinator. Pentru cei care au cunoscut-o inainte sa ajunga diva a politicii romanesti, cele mai recente stiri si imagini cu o Elena Udrea incoltita de justitie si politicieni nu fac decat sa le confirme parerea ca fata soferului si taxatoarei de autobuz din Buzau se urcase pe un piedestal prea fragil. continuă pe Adevărul

Decaderea si secretele Elenei Udrea. Cei mai vechi prieteni ai ei: Era un copil modest. Au stricat-o Cocos si Basescu

Perioada de glorie a Elenei Udrea apune odata cu plecarea de la Cotroceni a lui Traian Basescu, principalul ei sustinator. Pentru cei care au cunoscut-o inainte sa ajunga diva a politicii romanesti, cele mai recente stiri si imagini cu o Elena Udrea incoltita de justitie si politicieni nu fac decat sa le confirme parerea ca fata soferului si taxatoarei de autobuz din Buzau se urcase pe un piedestal prea fragil.

Radu Banciu, despre retinerea Elenei Udrea: O iesire legendara, nu ne-a mai fost dat sa vedem asa ceva, sa iesi zambind cu catusele de la DNA (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, marti seara, retinerea pentru 24 de ore a Elenei Udrea, pentru trafic de influenta si spalare de bani. A iesit cu demnitate, cu capul sus, zambitoare, nu ne-a mai fost dat sa vedem.

Pupilul Elenei Udrea, Tudor Breazu, arestat intrucat reprezinta un pericol concret pentru ordinea publica

Liberiu Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea si detinatorul domeniilor de internet care contin numele Elena Udrea si al mai multor marci pentru diferite miscari politice asociate cu aceasta, a fost arestat preventiv si pentru ca lasarea lui in libertate prezinta un pericol concret pentru ordinea publica. Cel putin asa sustin judecatorii care au luat aceasta masura fata de Breazu.

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua.

Comisia Juridica si-a dat avizul pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 18:42 Comisia Juridica a avizat pozitiv cererea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, dupa ce anterior avizase urmarirea penala a acesteia. * Udrea: Nu ma opun urmaririi penale.

Radu Tudor: Situatia Elenei Udrea se complica. Ar putea fi vorba chiar de inchisoare cu executare

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, realizata de Dana Grecu, situatia Elenei Udrea si a explicat ca situatia acesteia se.

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat in dosarul Gala Bute

Primarul orasului Lupeni a fost arestat in dosarul Gala Bute. Cornel Rasmerita este acuzat ca a fost complicele Elenei Udrea in fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale le-a comis. Primarul avea.

Avocatul Elenei Udrea: Va rog sa ne intelegeti cu privire la rezervarea pe care o vom avea in declaratii. Nu voi face speculatii (VIDEO)

Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii Elenei Udrea, a declarat marti ca doreste echlilibru din partea procurilor si a organelor judiciare si a mentionat ca in perioada urmatoare nu vor fi declaratii sau.

Cererile de arestare a Elenei Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat dupa miezul noptii in Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltarii poate fi arestat in dosarele Gala Bute .

Fost ofiter de contraspionaj: Cred ca gestul Elenei Udrea este incarcat de repros si pasiune

Senatorul PSD, Daniel Savu, a explicat, in cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, gestul Elenei Udrea, dupa discursul sustinut in plenul reunit al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )