Libnet.ro
UNICEF

20:15

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

B1 B1,
Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua. continuă pe B1

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o.

Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Surse: Prima cerere in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale, aprobata de deputati (VIDEO)

UPDATE 20:45:Deputatii au inceput votul pentru a doua cerere pe numele deputatului, referitoare la formularea cererii de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul.

Deputatii voteaza luni cererile de incuviintare a arestarii preventive si a urmaririi penale pe numele Elenei Udrea

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor urmeaza sa trimita, luni, cererile de incuviintare a arestarii preventive si urmarire penala pe numele Elenei Udrea catre plenul reunit al Camerei. Deputatii vor vota i.

Arestarea Elenei Udrea, discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea este discutata astazi, in regim de urgenta, de deputatii din Comisia juridica. Directia Nationala Anticoruptie a cerut Camerei Deputatilor doua avize pentru arestarea p.

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Votul pentru arestarea ei va avea loc luni

Soarta Elenei Udrea se decide in cateva zile. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va analiza maine, in regim de urgenta, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a favoritei fostului presedinte Traian.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

VIDEO Adevarul Live. Cartianu, despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )