Libnet.ro
UNICEF

15:01

Decebal Fagadau: Mircea Basescu a fost invitat la DNA, iar Radu Mazare luat cu girofarul

Adevărul Adevărul,
Decebal Fagadau: Mircea Basescu a fost invitat la DNA, iar Radu Mazare luat cu girofarul

Viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau, a declarat pentru Adevarul ca este o discrepanta in felul in care unii sunt invitati la DNA, iar altii luati pe sus, de mascati, si dusi cu girofarul. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu: Am fost convocat la DNA in calitate de suspect. Imi reprosez si eu anturajul

Mircea Basescu a precizat joi ca a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in calitate de suspect si a afirmat ca i se par foarte normale declaratiile facute de fratele sau, presedintele Traian Basescu.

Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de DNA. Acuzatia - trafic de influenta/ Avocat: Mircea Basescu nu a facut nicio declaratie la DNA, s-a prevalat de dreptul la tacere

Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, anunta Directia Nationala Anticoruptie. Concret, procurorii DNA il acuza ca a primit 250. 000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistrati pentru o sentinta favorabila in cazul lui Bercea. Mircea Basescu a fost dus joi seara in arestul Politiei Capitalei. Acesta nu a facut nicio declaratie in fata anchetatorilor prevalandu-se de dreptul la tacere, a declarat avocatul sau.

Mircea Basescu, citat la DNA Bucuresti in cazul plangerii facute de Florin Anghel

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind.

Mircea Basescu, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Update 19:44 Mircea Basescu, retinut pentru 24 de ore Procurorii DNA au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale and si re and tinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influen and ta.

Mircea Basescu, chemat la DNA ca suspect. E treaba lui Bercea ce spune

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a venit, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta. Raspunzand unei intrebari.

Mircea Basescu: Am fost citat la DNA in calitate de suspect

50 - Mircea Basescu, a declarat, joi, ca a fost citat la structura centrala a DNA in calitate de suspect, precizand ca a fost chemat sa se prezinte la sediul insitutiei la ora 18. Stire initiala.

DNA: Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost retinut

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce a fost audiat in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, conform unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Fratele presedintelui este acuzat ca ar fi primit bani de la familia interlopului Bercea Mondial pentru a-l scapa de inchisoare. Scandalul a luat amploare dupa difuzarea unor inregistrari cu camera ascunsa, dar fratele sefului statului respinge acuzatiile. Totusi, surse judiciare aratau aseara ca Bercea Mondial a refuzat sa vorbeasca si la DNA.

UPDATE. DNA: Mircea Basescu a fost retinut

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore. Acesta e acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

DNA: Mircea Basescu a fost retinut pentru 24 de ore si dus in arestul Politiei Capitalei, fiind acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu a fost retinut, joi seara, in dosarul in care fiul lui Bercea Mondial il acuza de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Procurorii din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )