Libnet.ro
UNICEF

22:15

Decizia fara precedent a Antena 1! Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Playtech Playtech,
Decizia fara precedent a Antena 1! Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar din cauza aparitiei cazurilor de coronavirus. inca un membru al echipei Mirelei Vaida a fost diagnosticat cu virusul ucigas. Decizia bomba a Antena 1! Ce s-a anuntat despre emisiunea Acces Direct Filmarile pentru emisiuena Acces Direct au fost oprite temporar, din cauza apariia cunor cazuri de . continuă pe Playtech

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Mihai Gainusa, acuzatie fara precedent pentru Andreea Esca. Ce a putut sa spuna

Mihai Gainusa a facut acuzatii dure la adresa Andreei Esca. Care este adevarul despre infectarea cu noul coronavirus a vedetei Pro TV. Ce a spus Mihai Gainusa despre Andreea Esca La adresa prezentatoarei Andreea Esca, Mihai Gainusa a facut mai multe acuzatii dure pe pagina de Facebook. La fel de carcotas cum il stie toata .

Filmarile pentru emisiunea Acces Direct, suspendate! inca un caz de COVID la Antena 1

Filmarile pentru Acces Direct au fost suspendate temporar. in urma aparitiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sanatatea echipei si a invitatilor, show-ul va lua o pauza.

Cand incepe, de fapt, sezonul 8 Chefi la Cutite. Decizia luata de Antena 1

Multi fani ai emisiunii Chefi la Cutite se intreaba cand va fi difuzat pe micile ecrane sezonul 8 al celebrei emisiuni de la Antena 1. Filmarile au inceput in luna februarie, dar dupa ce pandemia de coronavirus a ajuns si in Romania, totul a fost oprit. S-a aflat cand se difuzeaza sezonul 8 al emisiunii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )