Libnet.ro
UNICEF

00:07

Decizie definitiva in dosarul Rafo-Carom: pedepse de 12 si 14 ani de inchisoare pentru Ovidiu Tender si Marian Iancu

România Liberă România Liberă,
Decizie definitiva in dosarul Rafo-Carom: pedepse de 12 si 14 ani de inchisoare pentru Ovidiu Tender si Marian Iancu

UPDATE: Instanta a anuntat, cu o zi inainte de prescrierea faptelor, deciziile definitive in cazul lui Ovidiu Tender si Marian Iancu in dosarul Rafo-Carom. continuă pe România Liberă

Dosarul Rafo-Carom: Noua ani de procese si 60 de ani de inchisoare pentru inculpati

Dupa noua ani de procese, inculpatii din dosarul Rafo-Carom au primi, in total, pedepse de 61 de ani si cinci luni de inchisoare, ar instanta a dispus confiscarea sumei de peste 322 milioane de lei.

Ovidiu Tender ar putea afla astazi sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da astazi sentinta definitiva in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie.

Ovidiu Tender va afla in data de 8 iunie sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit pentru luni, 8 iunie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie.

Sentinta definitiva in dosarul Tender-Carom

Unul dintre cele mai lungi procese a ajuns la final. Ovidiu Tender afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care, alaturi de Marian Iancu, ar fi preluat ilegal controlul companiei Carom SA Onesti, societate.

Sentinta in dosarul Rafo-Tender va fi data pe 8 iunie, cu o zi inainte de prescrierea faptei de inselaciune

Sentinta in dosarul Rafo-Tender va fi data cu o zi inaintea prescrierii faptei de inselaciune, adica pe 8 iunie, au hotarat judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza B1 TV. La termenul care a.

Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare cu executare

UPDATE- Unul dintre cele mai lungi procese a ajuns la final. Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 de inchisoare cu executare in dosarul RAFO-CAROM. in acelasi dosar, omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat la.

Decizie definitiva in cazul procurorului Crisu. Ce au hotarat magistratii

Procurorul Stefan Crisu va fi cercetat in arest la domiciliu. Asta a decis instanta suprema in dosarul in care procurorul este acuzat ca a primit 2. 000 de euro si un telefon de 1. 000 de euro pentru a interveni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )