Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ovidiu Tender ar putea afla astazi sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ovidiu Tender ar putea afla astazi sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da astazi sentinta definitiva in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie. continuă pe Ziarul Bursa

Ovidiu Tender va afla in data de 8 iunie sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit pentru luni, 8 iunie, pronuntarea sentintei definitive in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie.

Decizie definitiva in dosarul Rafo-Carom: pedepse de 12 si 14 ani de inchisoare pentru Ovidiu Tender si Marian Iancu

UPDATE: Instanta a anuntat, cu o zi inainte de prescrierea faptelor, deciziile definitive in cazul lui Ovidiu Tender si Marian Iancu in dosarul Rafo-Carom.

Ovidiu Tender afla, luni, sentinta in dosarul CAROM. Sentinta va fi definitiva

Omul de afaceri Ovidiu Tender afla, luni, daca va fi sau nu condamnat la inchisoare in dosarul CAROM. Magistratii Curtii de Apel vor da sentinta definitiva in acest caz.

Sentinta in dosarul Rafo-Tender va fi data pe 8 iunie, cu o zi inainte de prescrierea faptei de inselaciune

Sentinta in dosarul Rafo-Tender va fi data cu o zi inaintea prescrierii faptei de inselaciune, adica pe 8 iunie, au hotarat judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, informeaza B1 TV. La termenul care a.

Pronuntarea in dosarul lui Ovidiu Tender, anuntata cu o zi inainte de prescrierea faptelor

Dosarul Carom Onesti este pe rolul instantelor de judecata din 2004. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au fixat data verdictului cu exact o zi inainte sa se prescrie faptele de care este acuzat omul de afaceri Ovidiu Tender, noteaza Digi 24 .

Dosarul Carom. Ovidiu Tender si Marian Iancu si-ar putea afla sentinta pe 8 iunie

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sentinta din dosarul Carom, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie, sa fie anuntata pe 8 iunie.

Ovidiu Tender afla sentinta in dosarul CAROM

Omul de afaceri Ovidiu Tender afla daca va fi sau nu condamnat la inchisoare in dosarul CAROM, informeaza B1 TV. Magistratii Curtii de Apel vor da luni sentinta definitiva in acest caz. La ultimul termen de.

Dosarul Carom. Dupa aproape un deceniu de procese, Ovidiu Tender si Marian Iancu isi afla sentinta definitiva

La aproape un deceniu de la trimiterea in judecata a dosarului Carom magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, luni, sa pronunte o decizie definitiva in acest caz, in care oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani. Prima instanta i-a condamnat pe cei doi la 11,4 ani respectiv, 13,8 ani de inchisoare. Asta dupa ce au fost gasiti vinovati de un prejudiciu de 140 de milioane de lei.

UPDATE Ovidiu Tender - 12 ani si sapte luni de inchisoare, Marian Iancu - 14 ani de inchisoare

Ovidiu Tender a fost condamnat, luni, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, iar Marian Iancu a primit o pedeapsa de 14 ani de inchisoare, in dosarul Carom, in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani, decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti CAB) fiind definitiva, potrivit agentiei Mediafax. Cei doi, alaturi de ceilalti inculpati, trebuie sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs la inceputul anilor 2000 companiei RAFO-CAROM, potrivit deciziei judecatorilor. In prima instanta, Ovidiu Tender fusese condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu la 13 ani si opt luni de detentie.

Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare cu executare

UPDATE- Unul dintre cele mai lungi procese a ajuns la final. Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 de inchisoare cu executare in dosarul RAFO-CAROM. in acelasi dosar, omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )