Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie luata de procurori in cazul fetitei din Iasi agresate de olandez

Antena3 Antena3,
Decizie luata de procurori in cazul fetitei din Iasi agresate de olandez

Politistii si procurorii au intrat in alerta dupa ce jurnalistii au scos la iveala ca Johannes Visscher a abuzat sexual fetita din Iasi in urma cu trei ani. Acestia verifica acum toate cazurile. continuă pe Antena3

Procurorul general, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Iasi, in cazul fetitei abuzate de olandezul Johannes Visscher in 2016

Cazul olandezului pedofil se amplifica. Procurorul general Bogdan Licu trimite Corpul de Control la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru a face verificari in cazul fetitei abuzate de Johannes Visscher i.

Tatal fetitei din Iasi care ar fi fost abuzata sexual de pedofilul olandez: Avea cercel in ureche, vorbea limba romana

Tatal unei fetite din judetul Iasi care a fost agresata sexual in 2016 spune ca asteapta de atunci ca autoritatile sa faca lumina in acest caz. Dosarul in care victima e fiica sa a fost preluat de Parchetul General iar presa locala din Iasi a facut legatura intre acest caz si cel al olandezului Joop Johannes) Visscher.

Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita. De ce a avut un soc cand a vazut-o

Cine este barbatul care a gasit cadavrul Mihaela, fetita de 11 ani din Dambovita, ucisa si violata de un olandez? De ce a avut un soc cand a vazut-o? Cine este barbatul care a gasit cadavrul fetitei din Dambovita Mihaela, o fetita de 11 ani din Gura Sutii, judetul Dambovita, a fost data disparuta vineri .

Parchetul General anunta perchezitii la locuinta olandezului suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Parchetul General a anuntat marti ca au fost efectuate perchezitii la locuinta inchiriata in Bucuresti de cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita. De asemenea, marti a fost.

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

REVOLTATOR! O femeia A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. Femeia de 62 de ani fusese.

REVOLTATOR! O femeie A MURIT in fata unui spital din Iasi in timp ce medicii verificau documentatia

Imagini de lumea a treia in fata Spitalului de Recuperare din Iasi. O femeie a murit la poarta unitatii spitalicesti, in timp ce medicii se uitau pe hartii, scrie Adevarul. DETALII PICANTE din dormitor: Cum.

Bogdan Licu trimite Corpul de Control in Iasi pentru a face cercetari in cazul fetitei agresate de olandez

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, trimite Corpul de Control la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi pentru a vedea felul in care procurorii de acolo au anchetat abuzul savarsit de pedofilul.

Cazul fetitei ucise in Dambovita: Perchezitii la locuinta din Olanda a suspectului si la apartamentul inchiriat in Romania

Parchetul General anunta ca in dosarul privind moartea fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) marti au fost facute perchezitii la locuinta olandezului, dar si in apartamentul inchiriat de barbat in Romania.

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )