Libnet.ro
UNICEF

16:15

Decizie in premiera luata de Tribunalul Bucuresti: Orange, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral (VIDEO)

B1 B1,
Decizie in premiera luata de Tribunalul Bucuresti: Orange, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral (VIDEO)

Radu Teodor Popescu, fost angajat al Orange, a castigat la Tribunalul Bucuresti procesul in care a cerut de la fostul angajator daune dupa ce a fost hartuit moral timp de 22 de luni. Tribunalul. continuă pe B1

Orange, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat pentru News. ro ca respecta legislatia in vigoare si ca va face uz de caile de atac in acest caz, decizia nefiind definitiva.

Orange obligata la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat pe care l-ar fi hartuit moral

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat pentru News. ro ca respecta legislatia in vigoare si ca va face uz de caile de atac in acest caz, decizia nefiind definitiva, scrie News. ro.

Decizie fara precedent. Tribunalul Bucuresti a inghetat cursul unui credit in franci elvetieni la 2,1 lei

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, inghetarea cursului pentru un credit in franci elvetieni, la 2,1 lei, decizia fiind definitiva si executorie. Tribunalul Bucuresti a decis, vineri,.

inca o lupta castigata impotriva bancilor: Tribunalul Bucuresti a decis inghetarea cursului pentru un credit in franci elvetieni

Tribunalul Bucuresti a dispus inghetarea cursului de schimb intr-un contract de credit in franci elvetieni acordat de Banca Romaneasca la valoarea de la momentul semnarii contractului, respectiv 2,1342 lei pentru un franc, dar si denominarea platilor in moneda nationala, decizia fiind definitiva si executorie.

Tribunalul Bucuresti a decis inghetarea cursului la 2,1 lei/franc pentru un credit

Tribunalul Bucuresti a decis vineri inghetarea cursului la 2,1 lei/franc pentru un credit in franci contractat de un client inainte de explozia monedei elvetiene, informeaza Digi24.

Tribunalul Bucuresti a decis inghetarea cursului la 2,1 lei/franc pentru un credit imobiliar in franci elvetieni

Tribunalul Bucuresti a decis vineri inghetarea cursului la 2,1 lei/franc pentru un credit in franci contractat de un client inainte de explozia monedei elvetiene, informeaza Digi24. Decizia este finala. In acest dosar clientul reclamase faptul ca ratele sale au crescut foarte mult din cauza majorarii cursului la francul elvetian astfel incat a contestat clauzele din contract pe motiv ca sunt abuzive.

Orange Romania, obligata de instanta la despagubiri de 45.000 lei pentru un fost angajat

Tribunalul Bucuresti a admis, in premiera, o actiune privind hartuirea morala la locul de munca si a obligat angajatorul, Orange Romania, la plata unor daune morale de 45. 000 de lei catre un fost angajat. Compania a precizat ca respecta legislatia in.

Premiera in Romania: Orange, obligata sa plateasca daune unui angajat hartuit moral

Orange ar putea fi obligata sa plateasca o suma importanta de bani unui fost angajat. in urma cu ceva vreme, Radu Teodor Popescu, un fost angajat al celor de la Orange, a dat in judecata compania, mentionand caa fost hartuit moral timp de mai multe luni de zile. Acum, in premiera in Romania, Tribunalul Bucurestia [].

Premiera in instanta: Tribunalul Bucuresti a decis definitiv inghetarea cursului francului elvetian la 2,1 lei in cazul unui credit in aceasta moneda

Cursul francului elvetian a fost inghetat in premiera, in instanta, in cazul unui credit in aceasta moneda, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de judecatorii de la Tribunalul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )