Libnet.ro
UNICEF

20:30

DECIZIE-SOC luata de Simona Halep dupa esecul de la Wimbledon. E oficial!

Antena3 Antena3,
DECIZIE-SOC luata de Simona Halep dupa esecul de la Wimbledon. E oficial!

Eliminarea cu scantei de la Wimbledon se pare ca si-a pus amprenta peSimona Halep. Romanca a avut un set in fata Johannei Konta, dar a pierdut calificarea in semifinale si sansa de a. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a ratat sansa sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep a ratat o noua sansa de a deveni cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon, potrivit Agerpres. Desi a inceput bine si.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

Primele DECLARATII ale Simonei Halep, dupa VICTORIA de la Wimbledon: Stiu ca va fi dificil, dar...

Simona Halep a ajuns in sferturi la Wimbledon, acolo unde va juca cu britanica Johanna Konta. Halep a spus ca nici macar nu stia ca daca va invinge in meciul cu britanica va deveni noul numar 1 mo.

Veste INCREDIBILA pentru Simona Halep la finalul turneului de la Wimbledon. Ce se intampla cu romanca

Simona Halep va avea parte de un succes rasunator la finalul turneului de la Wimbledon. Indiferent care va fi rezultatul final al turneului, Simona Halep va avea oricum de castigat. Romanca va.

Simona Halep pierde in sferturi la Wimbledon si rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial

Simona Halep-Johanna Konta LIVE. Romanca conduce cu 3-0 in primul set Simona Halep si Johanna Konta 26 ani, 7 WTA) sunt la egalitate, 2-2, in meciurile directe. Halep s-a impus cel mai recent, cu 6.

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

Ce doare mai tare: Eliminarea de la Wimbledon sau esecul de la Roland Garros? Simona Halep a raspuns la aceasta intrebare

Simona Halep a jucat bine atat in sezonul de zgura, cat si in cel pe iarba, dar ambele s-au terminat cu un esec dureros.

Cristian Tudor Popescu, mesaj surprinzator dupa esecul Simonei Halep de la Wimbledon

JurnalistulCristian Tudor Popescu a avut o prima reactie, pe Facebook, la esecul Simonei Halep de la Wimbledon, unde a ratat calificarea in semifinalele turneului si, totodata, sansa de a deveni.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )