Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a ratat sansa sa devina numarul 1 mondial

Antena3 Antena3,
Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a ratat sansa sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep a ratat o noua sansa de a deveni cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon, potrivit Agerpres. Desi a inceput bine si. continuă pe Antena3

Cati bani castiga Simona Halep daca o invinge pe britanica Johanna Konta in aceasta seara

SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA LIVE de la Wimbledon. Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la turneul de la Wimbledon, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta. Conform grilei de.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele de la Wimbledon

Simona Halep a jucat marti impotriva unei tenismene cu profesioniste, in sferturile de finala de la Wimbledon. Romanca de 25 de ani s-a duelat cu Johanna Konta numarul 7 WTA), iar miza a fost.

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Invinsa de Johanna Konta in sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, pacalita de fanii englezi! Moment incredibil la ultimul punct al meciului pierdut la Wimbledon

Simona Halep a ratat sansa de a trece pe primul loc in clasamentul WTA dupa ce a fost invinsa de britanica Johanna Konta in 3 seturi, in sferturile de finala de la Wimbledon. Finalul partidei.

Simona Halep, eliminata de la Wimbledon. Rateaza primul loc WTA

Invinsa in trei seturi de Johanna Konta in sferturile turneului de la Wimbledon, Simona Halep a ratat sansa accederii pe primul loc in clasamentul mondial WTA. Meciul a fost live text aici.

inca nu e totul pierdut! Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial in cel mai scurt timp

Simona Halep a ratat pentru a treia oara sansa de a deveni numarul unu mondial. Chiar daca s-a propagat informatia ca sportiva nu va veni la BRD Bucharest Open, organizatorii spera ca, dupa ce se va.

VIDEO Cel mai frumos punct al meciului dintre Simona Halep si Johanna Konta a fost castigat de jucatoarea noastra. Executie incredibila dupa un efort urias

Simona Halep a ratat ocazia de a juca in semifinale la Wimbledon, pierzind meciul contra britanicei Johanna Konta.

DECIZIE-SOC luata de Simona Halep dupa esecul de la Wimbledon. E oficial!

Eliminarea cu scantei de la Wimbledon se pare ca si-a pus amprenta peSimona Halep. Romanca a avut un set in fata Johannei Konta, dar a pierdut calificarea in semifinale si sansa de a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,296 seconds )