Libnet.ro
UNICEF

18:15

Declaratie socanta a ministrului propus pentru Diaspora, Adrian Anghel: As vrea sa avem pomeni electorale in fiecare luna (VIDEO)

B1 B1,
Declaratie socanta a ministrului propus pentru Diaspora, Adrian Anghel: As vrea sa avem pomeni electorale in fiecare luna (VIDEO)

Afirmatii socante din partea ministrului propus pentru Diaspora. Adrian Anghel declara in luna noiembrie, intr-un interviu acordat unui post de televiziune din Chicago, ca este de acord cu pomenile electorale. Ba. continuă pe B1

Discutii despre biserica si Papi, la audierea ministrului propus pentru Cultura, Ionut Vulpescu (VIDEO)

La Comisia de Cultura discutiile au fost unele profunde, despre biserica si Papi. Dezbaterile au luat amploare dupa ce parlamentarii au aflat ca Ionut Vulpescu, ministrul propus pentru a prelua portofoliul de la.

Deputatul PSD de Vrancea Angel Tilvar, propus ministru pentru Diaspora

Propunerea initiala a premierului Victor Ponta, Adrian Anghel, a primit 12 voturi pentru, 8 impotriva si patru abtineri in comisia de specialitate a Parlamentului.

Adrian Anghel, propus pentru Ministerul Romanilor de Pretutindeni, singurul care a primit aviz negativ in comisii

Adrian Anghel, propus de Victor Ponta pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni, nu a primit aviz pozitiv in comisiile de specialitate ale Parlamentului, fiind singurul dintre cei 9 noi ministri.

Adrian Anghel, propus pentru Ministerul Romanilor de Pretutindeni, singurul care a primit aviz negativ in comisii. Ponta face alta propunere

Adrian Anghel, propus de Victor Ponta pentru functia de ministru al Romanilor de Pretutindeni, nu a primit aviz pozitiv in comisiile de specialitate ale Parlamentului, fiind singurul dintre cei 9 noi ministri.

Deputatul PSD Angel Tilvar e noua nominalizare pentru ministerul Romanilor de Pretutindeni, dupa ce Adrian Anghel a fost respins de comisii

Premierul Victor Ponta a fost nevoit sa schimbe propunerea pentru noul ministru al Romanilor de Pretutindeni, dupa ce prima propunere, Adrian Anghel, a primit aviz negative in comisiile parlamentare. Detalii.

Adrian Anghel: Ma retrag din competitia pentru postul de ministru. El primise AVIZ NEGATIV de la Comisii. Angel Tilvar, noua propunere pentru ministerul Diasporei

Adrian Anghel, senator PSD, a declarat, luni ca se retrage din cursa pentru ocuparea functiei de ministru pentru relatia cu romanii de pretutindeni ca urmare a faptului ca nu a obtinut aviz pozitiv clar la audieri, din partea colegilor sai parlamentari, adaugand ca nu vrea sa intineze noul Guvern.

Caracatita ministrului propus la Mediu: O firma a cumnatului Gratielei Gavrilescu a incheiat contracte cu Spitalul de Urgenta Ploiesti, in valoare de 300.000 de lei

Dezvaluiri surprinzatoare despre afacerile deputatului Gratiela Gavrilescu, ministrul propus la Mediu, in guvernul Ponta 4. in urma cu doi ani, o firma ce apartinea cumnatului lui Gavrilescu a incheiat trei.

Cine este Andrei Gerea, ministrul propus pentru energie si IMM-uri

Andrei Gerea 46 ani), propunerea PLR pentru functia de ministru al energiei si IMM-urilor, este deputat de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Este un apropiat al lui Daniel Chitoiu si a facut parte din grupul liberalilor care au parasit in vara PNL pentru a trece la partidul PLR) pe care tot incearca sa-l infiinteze Calin Popescu Tariceanu. Gerea a mai fost ministru intr-unul din guvernele Ponta, in perioada octombrie 2013-februarie 2014. Gerea nu a reusit sa se remarce un vreun fel in cele patru luni cat a fost ministru al economiei. De altfel, si-a prezentat demisia din functia de ministru, dupa ce PNL a propus sa fie inlocuit cu senatorul liberal Teodor Atanasiu. Inlocuirea nu a mai avut loc deoarece PNL a iesit de la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )