Libnet.ro
UNICEF

05:15

Declaratii scandaloase ale fiului lui Donald Trump, la adresa democratilor americani: Din punctul meu de vedere, nici macar nu sunt oameni. Liderul partidului este un ratat

România Liberă România Liberă,
Declaratii scandaloase ale fiului lui Donald Trump, la adresa democratilor americani: Din punctul meu de vedere, nici macar nu sunt oameni. Liderul partidului este un ratat

Eric Trump, fiul presedintelui american Donald Trump, considera ca politicienii democrati din Statele Unite, nici macar nu sunt oameni. continuă pe România Liberă

Niciun presedinte american nu a avut un astfel de bolid. Cum arata noua limuzina a lui Donald Trump aflata in teste

Presedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump este nevoit sa foloseasca in continuare limuzina blindata in care s-a deplasat anterior Barack Obama. Noua masina nu a fost construita in.

Donald Trump continua atacurile la adresa primarului Londrei, dupa ce a refuzat sa se certe cu el: Scuza patetica a lui Sadiq Khan!

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, un nou atac la adresa primarului Londrei, Sadiq Khan, la doua zile de la atacurile de pe Podul Londra si din Piata Borough, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica.

Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: Scuza penibila folosita de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor sa fie calmi (FOTO)

Presedintele american Donald Trump isi continua seria de atacuri dezlantuite la adresa primarului musulman al Londrei, Sadiq Khan, la doua zile dupa atacul terorist din capitala Marii Britanii in care.

Mike Pence a iesit la incalzire pentru presedintia SUA. Sondajele de opinie ale republicanilor il plaseaza pe vicepresedintele SUA pe pozitii mult mai favorabile decat pe seful sau, Donald Trump

In toata furtuna creata de Donald Trump, in America si in lume, exista un stalp de stabilitate, de calm: vicepresedintele Mike Pence. Cel putin asa este caracterizat de presa conservatoare si perceput de votantii acestui partid.

Vladimir Putin a negat ca ar detine informatii compromitatoare despre presedintele SUA, Donald Trump: O gramada de prostii

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a negat orice speculatie ca ar avea informatii compromitatoare referitoare la omologul sau american, Donald Trump, in contextul anchetei din Statele Unite privind presupusele contacte ale echipei de campanie a lui Trump cu Rusia .

Presedintele Iohannis va avea o intrevedere cu Donald Trump la Casa Alba. Care va fi agenda evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 4 - 9 iunie, o vizita in Statele Unite ale Americii, elementul central al acesteia fiind intrevederea oficiala cu liderul de la Casa Alba, Donald Trump.

Surprinzatoarea vizita a lui Iohannis in America: ce putem astepta de la intilnirea cu Donald Trump

Klaus Iohannis da vineri cea mai mare lovitura de imagine a mandatului sau in politica externa: o intilnire oficiala cu Donald Trump la Casa Alba la doar sase luni de la inceperea mandatului. E o vizita surprinzatoare prin rapiditatea cu care a fost aranjata si are mize uriase pentru Romania. E un moment in care faliile politice globale par in miscare, iar Romania sa se pozitioneze corect pentru a-si servi interesele politice si de securitate pe termen lung. Vizita, ale carei obiective nu le stim inca, poate avea un impact major in politica interna din Romania, dar si in situatia strategica din regiune. E posibil sa vedem lovituri cu manta in Ungaria, dar si in Turcia. Depinde de Iohannis sa joace corect pentru interesele Romaniei.

Presa ceha: Klaus Iohannis, primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba/ Presedintele ceh Milos Zeman se va intalni cu Trump abia in septembrie

Un ziar prestigios din Cehia noteaza ca presedintele roman Klaus Iohannis si-a depasit omologii din Cehia sau Polonia in incercarea de a fi primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba. Ziarul Hospodarske Noviny scrie ca apropiata intalnire a lui Iohannis cu Trump de la 9 iunie pune capat visului presedintelui ceh Milos Zeman sau al celui polonez, Andrzej Duda, ca vor fi primii din regiune care vor discuta cu omologul american la el acasa, noteazaEuropalibera. org, citandHospodarske Noviny.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )