Libnet.ro
UNICEF

15:15

Declaratii soc din partea unui oficial BNR: Romania sa se retraga din comisia de negocieri pentru restituirea tezaurului aflat in Rusia (VIDEO)

B1 B1,
Declaratii soc din partea unui oficial BNR: Romania sa se retraga din comisia de negocieri pentru restituirea tezaurului aflat in Rusia (VIDEO)

Declaratii soc de la Banca Nationala a Romaniei. Consilierul Guvernatorului BNR, Cristian Paunescu, spune ca Romania ar trebui sa se retraga din comisia de negocieri pentru restituirea tezaurului. continuă pe B1

VIDEO Gest de omenie din partea unui vanzator sarac lipit. A dus la Politie o mapa plina cu documente, dar si aproape 1.000 de lei

Un galatean de 57 de ani, care vinde maturi in Piata Centrala din Galati, a predat Politiei Locale o mapa cu acte si bani, pe care o pensionara le pierduse. Barbatul nu s-a gandit niciun moment sa-si insuseasca banii.

Oficial american: SUA si aliatii se confrunta cu noi amenintari din partea Rusiei si Chinei

SUA si aliatii se confrunta cu noi tipuri de amenintari din partea adversarilor, la nivel cibernetic, spatial si asupra cablurilor submarine, tari precum Rusia si China studiind posibilitati de vulnerabilizare a comunicatiilor, afirma, pentru MEDIAFAX, Frank Rose, asistent al secretarului de Stat.

Jens Stoltenberg: nu exista nicio amenintare iminenta din partea Rusiei pentru Romania

Nu exista nicio amenintare iminenta din partea Rusiei impotriva niciunui aliat NATO si deci nici impotriva Romaniei, a declarat intr-un interviu la Digi 24 secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg .

Nu vedem nicio amenintare iminenta din partea Rusiei impotriva niciunui aliat , nici impotriva Romaniei

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, intr-un interviu la Digi 24, ca nu exista nicio amenintare iminenta din partea Rusiei impotriva niciunui aliat NATO si deci nici impotriva Romaniei. El a spus insa ca se inregistreaza o crestere serioasa a capacitatilor militare rusesti, iar Alianta Nord-Atlantica raspunde cu o prezenta mai accentuata a fortelor noastre, dar si cu stabilirea de cartiere generale mai mici, inclusiv in Romania.

Circulatia feroviara este blocata, luni dimineata, pe ruta Alexandria-Rosiori din cauza unui accident

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca luni dimineata, in judetul Teleorman, traficul feroviar este intrerupt, pe Magistrala 909, ruta Alexandria Rosiori Nord, din cauza unui accident petrecut la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord kilometrul CF 193+700 de metri).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )