Libnet.ro
UNICEF

22:30

Decolarile de pe aeroportul Heathrow din Londra, suspendate pentru scurt timp din cauza unei drone

Adevărul Adevărul,
Decolarile de pe aeroportul Heathrow din Londra, suspendate pentru scurt timp din cauza unei drone

Toate decolarile de pe aeroportul londonez Heathrow au fost suspendate pentru scurt timp din cauza depistarii unei drone, relateaza presa britanica. continuă pe Adevărul

Aeroportul Heathow din Londra a anulat toate zborurile din cauza unor drone

Zborurile care decolaudin aeroportul Heathrow din Londra marti dupa-amiaza au fost anulate din cauza unor drone. Angajatii de la Heathrow au declarat ca au observat dronele in vecinatatea.

PANICA in Londra! Aeroportul Heathrow a fost inchis in urma unei alerte de securitate

Aeroportul Heathrow din Londra a fost inchis duminica dupa o alerta de securitate, politia examinand un pachet suspect la Terminalul 2. Astfel, Terminalul 2 de pe aeroportul Heathrow a fost inchis, in jurul.

UPDATE Plecarile de pe aeroportul Heathrow au fost reluate, dupa o suspendare de o ora generata de semnalarea unei unei drone

UPDATE Plecarile de pe aeroportul Heathrow au fost reluate marti seara dupa ce au fost suspendate circa o ora din cauza semnalarii unei drone, a declarat o purtatoare de cuvant, pentru AFP.

Plecarile de pe aeroportul Heathrow au fost OPRITE in urma semnalarii prezentei unei drone

Plecarile de pe aeroportul Heathrow, de langa Londra, au fost oprite dupa ce a fost semnalata prezenta unei drone, relateaza BBC. Ca masura de precautie, am oprit plecarile in timp ce investigam. Ne.

Londra: Aeroportul Heathrow,inchis in urma unei alerte de securitate

Aeroportul Heathrow din Londra a fost inchis duminica dupa o alerta de securitate. Potrivit presei britanice, politia examineaza un pachet suspect la Terminalul 2.

Handbalista suedeza Louise Sand se retrage din activitatea sportiva pentru a-si face operatie de schimbare de sex

Louise Sand, jucatoare de 26 de ani din nationala de handbal a Suediei, si-a anuntat retragerea din activitate pentru a face o operatie de schimbare de sex, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )