Libnet.ro
UNICEF

13:00

DECRET PREZIDENTIAL, IN PLINE CONVULSII PARLAMENTARE: Romania, inca 30 de zile in stare de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DECRET PREZIDENTIAL, IN PLINE CONVULSII PARLAMENTARE: Romania, inca 30 de zile in stare de urgenta

Posibilitatea plafonarii preturilor la medicamente, alimente, utilitati, militarizarea spitalelor civile acolo unde situatia o va impune, suspendarea perioadei de preaviz in cazul personalului medical care demisioneaza in timpul starii de urgenta, mentinerea masurii suspendarii cursurilor in unitatile de invatamant, precum si cele privind transportul de marfa si de persoane sunt o parte dintre prevederile decretului de prelungire a starii de urgenta, cu inca 30 de zile, emis, ieri, de presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Vom prelungi Starea de Urgenta pentru inca 30 de zile

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Starea de Urgenta se va prelungi in Romania cu inca 30 de zile.

Iohannis este asteptat sa emita astazi decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat sa emita luni decretul de prelungire a starii de urgenta cu inca 30 de zile, conform anuntului facut in urma cu o saptamana.

Decret prezidential: Documentele pentru inregistrarea actelor de nastere si de deces se pot transmite electronic

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca documentele pentru inregistrarea actelor de nastere si de deces se pot transmite electronic, pe perioada starii de urgenta.

Decret prezidential: Guvernul poate interveni pentru reducerea facturilor la energie electrica si gaze

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca Guvernul poate interveni pentru reducerea facturilor romanilor, daca se constata ca scad preturile la energie electrica si gaze.

Decret prezidential: Liber la angajari fara concurs si achizitii fara licitatie pentru institutiile de forta

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta semnat marti prevede ca Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala pot face angajari fara concurs si pot organiza si derula fara licitatie proceduri de atribuire.

Decret prezidential: Bugetarii pot fi obligati sa intre in concediu de odihna

Decretul prezidential pentru prelungirea starii de urgenta aprobat marti prevede ca bugetarii vor putea fi obligati sa intre in concediu de odihna.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )