Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deficitul comercial s-a adancit din nou

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul comercial s-a adancit din nou

Deficitul nostru comercial s-a adancit din nou, in primele 11 luni ale anului trecut ajungand la 11,34 miliarde euro, cu circa 2,57 miliarde euro mai mult decat in perioada similara a lui 2016, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial al Romaniei se adanceste.Exporturile au urcat in noiembrie cu 8,9%, iar importurile au avansat cu 11,8%

Exporturile de marfuri romanesti au avansat in luna noiembrie a anului trecut cu 8,9% fata de aceeasi luna a anului anterior, pana la 5,79 miliarde euro, ritm sub cel al importurilor, iar deficitul comercial a continuat sa creasca, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica INS).

Romanita Iovan, din nou in doliu: Nu exista nici o modalitate de a te impaca cu moartea

Romanita Iovan este din nou in doliu. Dupa disparitia fostului sot, creatoarea de moda sufera din nou, de data aceasta dupa moartea socrului sau, Vasile Gogan. Moartea ne surprinde mereu, luand.

Bianca Dragusanu, din nou in rochia de mireasa: Casa de piatra! (VIDEO)

Bianca Dragusanu a imbracat din nou rochia de mireasa, iar complimentele nu au intarziat sa apara! Aflata intr-un atelier de rochii, blonda a probat o rochie de mireasa superba, cu.

Catalin Ivan SARE din nou LA GATUL CONDUCERII PSD. Un CEx responsabil al trebui sa ii ceara demisia lui...

Europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan ataca din nou conducerea PSD. El sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca membrii Comitetului Executiv National CEx) al PSD ar trebui sa ceara, in.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Sexy-blonda a comis-o din nou! Alina s-a iMBATAT CRITA, incalcand interdictiile impuse de judecatori (VIDEO)

Sexy-blonda din Arges, prinsa gonid beata la volanul masinii sale in mai multe randuri, incalca regulile date de judecatori. Desi sentinta ii interzice sa intre in localuri unde.

Edmond Talmacean loveste din nou: Cum s-a dat in spectacol in Florenta politicianul dansator (VIDEO)

Michael Jackson de PDL nu renunta la pasiunea pentru dans in ciuda faptului ca a cam iesit din atentia publicului dupa ce nu a mai obtinut nicio functie politica importanta. Edmond.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )