Libnet.ro
UNICEF

05:00

Demonstratie violenta in Afganistan impotriva unui film antiislam.

România Liberă România Liberă,
Demonstratie violenta in Afganistan impotriva unui film antiislam.

Peste o mie de afgani au protestat luni in mod violent fata de difuzarea unui film ostil islamului, incendiind masini ale politiei pe o strada din Kabul unde se afla baze ale NATO si ale Statelor Unite, au afirmat autoritatile, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si: Un consulat american din India, ATACAT de manifestanti musulmaniUPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia Este vorba despre prima manifestatie violenta din capitala afgana . continuă pe România Liberă

Demonstratie violenta in Afganistan impotriva unui film antiislam - masini incendiate langa baze NATO si ale SUA

Peste 1. 000 de afgani au protestat luni in mod violent fata de difuzarea unui film ostil islamului, informeaza AFP. Potrivit autoritatilor, manifestantii au incendiat masini ale politiei pe o strada din Kabul.

Cel putin opt raniti intr-o manifestatie impotriva unui film antiislam desfasurata in ...

Mii de persoane au manifestat duminica in Pakistan pentru a denunta un film considerat insultator la adresa islamului, cel putin opt persoane fiind ranite in ciocnirile cu fortele de ordine din fata consulatului american din Karachi sud), a afirmat politia, transmite AFP, scrie Mediafax. Citeste si: Demonstratie violenta in Afganistan impotriva unui film antiislam Un consulat american din India, ATACAT de manifestanti musulmani Fortele de ordine au tras in aer si au facut uz de gaze .

Manifestatie impotriva unui film antiislam, in Pakistan. Protestatarii au incercat sa ia cu asalt consulatul american

Mii de persoane au manifestat duminica in Pakistan pentru a denunta un film considerat insultator la adresa islamului, informeaza AFP. Potrivit politiei locale, cel putin opt persoane au fost ranite in ciocniril.

Un restaurant american a fost incendiat la Tripoli. Manifestantii protestau impotriva unui film antiislam

Un fast-food american de la Tripoli, cel mai mare oras din nordul Libanului, a fost atacat si incendiat de catre aproximativ 300 de manifestanti islamisti, informeaza AFP. Manifestantii protestau impotriva unui.

Un restaurant american a fost INCENDIAT la Tripoli, in legatura cu un film antiislam.

Un fast-food american de la Tripoli, cel mai mare oras din nordul Libanului, a fost atacat si incendiat de catre aproximativ 300 de manifestanti islamisti care protestau impotriva unui film antiislam produs in Statele Unite, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si: MANIFESTATIE in Indonezia impotriva filmului antiislam considerat o declaratie de razboi Libia creeaza o comisie de ancheta independenta pentru a investiga ATACUL ANTIAMERICAN Aceste violente intervin in momentul in care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )