Libnet.ro
UNICEF

16:30

Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul referendumului: Eu am facut plangerea, sunt in viata deocamdata

Hotnews Hotnews,
 Denuntatorul lui Liviu Dragnea din dosarul referendumului: Eu am facut plangerea, sunt in viata deocamdata

Persoana indicata drept denuntator in dosarul Frauda la referendum al lui Liviu Dragnea, despre care vicepremierul sustinea ca este decedata, se numeste Romica Parpalea, fost sef de filiala PSD la Bragadiru, acesta declarand pentru Gandul ca el a facut plangerea si ca este in viata deocamdata, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Persoana decedata care l-a denuntat pe Dragnea in dosarul referendumului traieste: Sunt in viata deocamdata

Persoana indicata drept denuntator in dosarul Frauda la referendum al lui Liviu Dragnea, despre care vicepremierul sustinea ca este decedata, se numeste Romica Parpalea si este in viata. Acesta este.

Cum l-a denuntat un mort pe Dragnea in dosarul Referendumului? Primarul din localitate: in acte, nu apare CNP-ul

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca dosarul Frauda la Referendum, in care este acuzat, a pornit de la o plangere penala depuse de un mort. Este vorba despre Gheorghe Jianu, din comuna Islaz, judet.

Liviu Dragnea, despre dosarul Frauda la referendum: A pornit pe baza reclamatiei unui mort

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, inainte de inceperea Congresului TSD, ca dosarul Frauda la referendum in care este acuzat a pornit pe baza reclamatiei unui mort, transmite Mediafax.

Dragnea sustine ca in dosarul Referendumului a fost denuntat de un mort. Fiul raposatului: Poate spiritul lui sa fi facut asta

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca dosarul Frauda la Referendum, in care este acuzat, a pornit de la o plangere penala depuse de un mort. Este vorba despre Gheorghe Jianu, din comuna Islaz, judet.

Dragnea sustine ca in dosarul Referendumului a fost denuntat de un mort

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca dosarul Frauda la Referendum, in care este acuzat, a pornit de la o plangere penala depuse de un mort. Este vorba despre Jianu Gheorghe, din comuna Islaz,.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca dosarul a pornit pe baza reclamatiei unui mort

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca dosarul Frauda la referendum in care este acuzat, a pornit pe baza reclamatiei unui mort. in plus, acesta a explicat ca incearca sa fie rezervat si sa ii lase pe procurori sa isi faca treaba, fiind un dosar cu multe ciudatenii.

Ponta: Am vrut sa fiu si eu audiat in dosarul referendumului. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca a cerut, ca premier si presedinte al PSD, sa fie si el audiat in dosarul privind referendumul, dar procurorul de caz, Lucian Papici, a spus ca il vrea doar pe Liviu Dragnea. Intrebat, sambata, la Brasov, dupa Congresul TSD, daca stia ca reclamatia in dosarul Frauda la referendum a fost facuta de un barbat decedat, asa cum a afirmat Liviu Dragnea, Ponta a raspuns ca nu stia. Am cerut sa fiu audiat, eventual sa ma .

Victor Ponta: Am cerut sa fiu audiat in dosarul referendumului, dar Papici a zis ca il vrea pe Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, al Brosov, ca a cerut sa fie audiat in dosarul privind referendumul, insa procurorul Lucian Papici a afirmat ca il vrea doar pe Liviu Dragnea. Am cerut s.

Victor Ponta: Am cerut sa fiu audiat in dosarul referendumului, dar Papici a zis ca il vrea pe Dragnea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, al Brasov, ca a cerut sa fie audiat in dosarul privind referendumul, insa procurorul Lucian Papici a afirmat ca il vrea doar pe Liviu Dragnea. Am cerut.

VIDEO Liviu Dragnea: Dosarul Frauda la referendum a pornit pe baza reclamatiei unui mort

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat sambata, la Brasov, inainte de inceperea Congresului TSD, ca dosarul Frauda la referendum in care este acuzat a pornit pe baza reclamatiei unui mort, transmite Mediafax. UPDATE Vcitor Ponta: Am vrut sa fiu si eu audiat in dosarul referendumului. Papici a zis ca il vrea doar pe Dragnea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )