Libnet.ro
UNICEF

23:15

Departamentul Schengen din MAI are un nou sef. Doru Dumitrescu il inlocuieste pe Marian Tutilescu

Antena3 Antena3,
Departamentul Schengen din MAI are un nou sef. Doru Dumitrescu il inlocuieste pe Marian Tutilescu

Doru Dumitrescu este noul sef al Departamentului Schengen din cadrul MAI, in urma cererii de pensionare depuse de Marian Tutilescu. Acesta a renuntat la functie, invocand motive personale. inlocuitorul sau, Doru. continuă pe Antena3

Politia Romana are un nou sef. Doru Dumitrescu il inlocuieste pe Marian Tutilescu

Doru Dumitrescu este noul sef al Politiei Romane, in urma cererii de pensionare depuse de Marian Tutilescu. Acesta a renuntat la functie, invocand motive personale. inlocuitorul sau, Doru Dumitrescu, a fost.

Marian Tutilescu, seful Departamentului Schengen din MAI, si-a depus dosarul de pensionare.

Chestorul sef de Politie Marian Tutilescu, care este, din octombrie 2009, sef al Departamentului Schengen din Ministerul Afacerilor Interne MAI), si-a depus, joi, dosarul de pensionare, invocand motive personale, relateaza Mediafax. Am depus dosarul la Resurse Umane. Am vrut sa mi-l depun chiar din 1 ianuarie. In ce ma priveste, nu am nicio problema, sunt doar motive personale. Am alte proiecte, dar nu pot sa vorbesc despre ele acum, a declarat Tutilescu, subsecretar de stat in MAI. In .

Seful departamentului Schengen din MAI, Marian Tutilescu, si-a depus dosarul de pensionare

SefulDepartamentului Schengen din Ministerul Afacerilor Interne, MarianTutilescu, si-a depus joi dosarul de pensionare, motivandu-si gestul cu probleme personale. Am depus dosarul la Resurse Umane. Am.

Seful Departamentului Schengen din MAI, Marian Tutilescu, se pensioneaza

Chestorul sef de Politie Marian Tutilescu, sef al Departamentului Schengen din Ministerul Afacerilor Interne MAI) din octombrie 2009, si-a depus, joi, dosarul de pensionare, invocand motive personale.

Germania nu mai are incredere in SUA si se declara circumspecta in privinta unui acord de interzicere a spionajului reciproc

Germania se declara circumspecta in ceea ce priveste acordul cu Statele Unite asupra interzicerii spionajului reciproc, releva presa germana, citand surse din cadrul serviciilor speciale de informatii, preluate.

Liceul romanesc din Tiraspol are conturile blocate. Reactia lui Basescu.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat preocuparea fata de presiunile administrative din partea autoritatilor separatiste din regiunea nistreana la care sunt supuse scolile in limba romana aflate sub administrarea autoritatilor Republicii Moldova. Domnul presedinte Traian Basescu considera ca actiunile represive si provocatoare impotriva cadrelor didactice, parintilor si copiilor care doresc sa studieze in limba romana sunt inacceptabile si tradeaza incalcarea consistenta a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )