Libnet.ro
UNICEF

17:15

Departamentul de Stat SUA explica de ce Hillary Clinton nu s-a intalnit cu Corlatean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Departamentul de Stat SUA explica de ce Hillary Clinton nu s-a intalnit cu Corlatean

Agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean, informeaza Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii SUA). continuă pe Ziarul Bursa

Departamentul de Stat SUA a explicat de ce Hillary Clinton nu s-a intalnit cu Corlatean: Agenda secretarului de stat nu a permis o intrevedere

Agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean, informeaza Departamentul de Stat al SUA, la intrebarea Mediafax privind motivul pentru care intrevederea solicitata de seful diplomatiei romane nu a avut loc.

De ce NU l-a primit Hillary Clinton pe Titus Corlatean. ...

Agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean, informeaza Departamentul de Stat al SUA, la intrebarea MEDIAFAX privind motivul pentru care intrevederea solicitata de seful diplomatiei romane nu a avut loc. Din pacate, agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana la New York nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean. Totusi, secretarul de stat s-a .

Corlatean a participat la un dineu gazduit de Hillary Clinton la AG a ONU; s-a discutat ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a participat marti, la un dineu de lucru transatlantic al ministrilor de externe din UE si NATO, la New York, in marja Adunarii Generale a ONU, unde s-a discutat cu precadere despre situatia din Siria si implicarea comunitatii internationale in Afganistan, potrivit Mediafax. MAE informeaza ca dineul a fost gazduit de secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, ca din delegatia americana a facut parte si asistentul secretarului de stat pentru afaceri .

Hillary Clinton cere Consiliului de Securitate un nou efort de a ajunge la un acord privind Siria.

Secretarul american de Stat Hillary Clinton a cerut miercuri Consiliului de Securitate al ONU sa incerce inca o data sa gaseasca un acord in privinta dosarului sirian, relateaza AFP, citata de Mediafax. In timp ce atrocitatile cresc, Consiliul de Securitate ramane paralizat si cer insistent sa incercam inca o data sa gasim un mijloc de a avansa catre un acord, pentru a pune capat violentei din Siria si a evita consecintele asupra tarilor vecine, a declarat ea in timpul unei reuniuni .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )