Libnet.ro
UNICEF

10:15

Deputat in Parlamentul Romaniei, trimis in judecata pentru ca si-a angajat sora si fratele la Parlament

Antena3 Antena3,
Deputat in Parlamentul Romaniei, trimis in judecata pentru ca si-a angajat sora si fratele la Parlament

Deputatul Ghervazen Longher, reprezentant al minoritatii poloneze, a fost deferit justitiei de Parchetul general, pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat sora si fratele la Camera Deputatilor, se arata. continuă pe Antena3

Deputatul UDMR Mate Andras Levente, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost trimis miercuri in judecata pentru conflict de interese, el fiind acuzat de procurorii Parchetului General ca si-a angajat ilegal sotia in biroul parlamentar, potrivit Agerpres.

Deputatul Mate Andras Levente a fost trimis in judecata pentru conflict de interese.

Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, este trimis in judecata, acesta fiind acuzat de conflict de interese pentru ca si-a angajat sotia in Parlamentul Romaniei. Potrivit rechizitoriului,procurorilor, Mate Andras-Levente, in calitate de deputat in cadrul Parlamentului Romaniei, a formulat cererea de angajare a sotiei sale la Camera Deputatilor si apoi a avizat contractul de munca pe perioada determinata in baza caruia s-a realizat in mod direct un folos material pentru sotia sa in .

Deputatul UDMR Mate Andras Levente, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul UDMR Mate Andras Levente a fost trimis miercuri in judecata pentru conflict de interese, el fiind acuzat de procurorii Parchetului General ca si-a angajat ilegal sotia in biroul parlamentar, informeaza.

Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, trimis in judecata pentru conflict de interese

Liderul deputatilor UDMR, clujeanul Mate Andras Levente, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Parchetul General a deschis dosarul pe numele sau la solicitarea Agentiei Nationale de Integritate, care a aflat ca parlamentarul si-a angajat propria sotie la cabinet, pe banii Camerei Deputatilor .

Deputatul Longher Ghervazen a fost trimis in judecata pentru conflict de interese.

Deputatul Longher Ghervazen Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Longher Ghervazen sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese 2 acte materiale). In rechizitoriul intocmit, procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt: Inculpatul Longher Ghervazen in calitate de deputat in cadrul Parlamentului Romaniei, a .

Deputatul Andras Levente Mate, trimis in judecata pentru conflict de interese

Deputatul Andras-Levente Mate a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General fiind acuzat de conflict de interese dupa ce ar fi angajat-o pe sotia sa la Camera Deputatilor.

Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, trimis in judecata pentru conflict de interese

Liderul deputatilor UDMR, Mate Andras Levente, este trimis in judecata, acesta fiind acuzat de conflict de interese pentru ca si-a angajat sotia in ParlamentulRomaniei. Dosarul acestuia va ajunge la.

DNA: Presedintele CJ Hargita, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly, a fost trimis in judecata, alaturi de alti 12 functionari publici, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, infractiuni de fals intelectual si denuntare calomnioasa, conform unui comunicat al DNA remis redactiei. Prejudiciul total produs judetului .

DNA: Presedintele si vicepresedintele CJ Hargita, trimisi in judecata pentru abuz in ...

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Csaba Borboly, a fost trimis in judecata, alaturi de alti 12 functionari publici, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice in forma continuata si calificata, infractiuni de fals intelectual si denuntare calomnioasa, conform unui comunicat al DNA remis redactiei. Citeste si Seful CJ Harghita, .

Incidente in Parlamentul Romaniei: Discursul lui Victor Ponta a fost intrerupt pentru ...

Deputatii si senatorii PPDD s-au retras, marti, de la sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, in care premierul Victor Ponta prezinta scrisoare de intentie catre FMI, pe motiv ca nu au fost consultati pe acest subiect inainte, de catre premier. Avand in vedere imprejurarea ca primul ministru Victor Ponta a inteles sa se consulte doar cu unele partide de opozitie, ignorand PPDD, deputatii si senatorii nostri inteleg sa se retraga de la sedinta comuna, pentru ca pe domnul Ponta nu-l .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )