Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un deputat PSD propune infiintarea unei sectii de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Hotnews Hotnews,
 Un deputat PSD propune infiintarea unei sectii de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Deputatul PSD Marius Manolache propune, printr-o initiativa legislativa, infiintarea in cadrul Parchetului de pe langa ICCJ a unei sectii de investigare a infractiunilor savarsite de procurori si judecatori, considerand ca actualele mijloace de investigare s-au dovedit ineficiente. continuă pe Hotnews

Un deputat PSD vrea infiintarea unei sectii de investigare a infractiunilor magistratilor

Deputatul PSD Marius Manolache propune, printr-o initiativa legislativa, infiintarea in cadrul Parchetului de pe langa ICCJ a unei sectii de investigare a infractiunilor savarsite de procurori si judecatori, considerand ca actualele mijloace de.

Deputatul PSD Marius Manolache propune crearea unei sectii de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Deputatul PSD Marius Manolache propune infiintarea in cadrul Parchetului de pe langa ICCJ a unei sectii de investigare a infractiunilor savarsite de procurori si judecatori, informeaza Mediafax. Solutia.

Un deputat PSD vrea sectie pentru investigarea magistratilor

Deputatul PSD Marius Manolache propune, printr-o initiativa legislativa, infiintarea in cadrul Parchetului de pe langa ICCJ a unei sectii de investigare a infractiunilor savarsite de procurori si judecatori, considerand ca actualele mijloace de investigare s-au dovedit ineficiente.

Laszlo Tokes propune infiintarea Tribunalului Penal European pentru crimele comuniste dupa modelul luptei impotriva nazistilor

Europarlamentarul Laszlo Tokes propune urmarirea si demascarea crimelor comuniste dupa modelul luptei impotriva nazistilor. Acesta a prezentat proiectul sau la Timisoara, in cadrul unui eveniment organizat de Societatea Timisoara, la implinirea a 25 de ani de la prima Mineriada.

Un deputat PSD tradeaza partidul: Am decis sa votez pentru motiunea de cenzura

Cu doar o zi inainte de motiunea de cenzura initiata de liberali, un deputat social-democrat a anuntat ca are de gand sa voteze pentru motiune. Deputatul PSD Marian Avram spune, intr-o declaratie de.

inca un deputat PSD anunta ca va vota in favoarea motiunii de cenzura

Inca un deputat din Partidul Social Democrat a anuntat ca va vota in favoarea motiunii de cenzura a PNL, cu o zi inainte de dezbaterea ei in Parlament.

Un deputat PSD ii cere premierului explicatii privind nominalizarea lui Rus la Ministerul Transporturilor

Senatorul PSD Buzau Victor Mocanu spune ca declaratia fostului ministru Ioan Rus referitoare la romanii din strainatate este de o extrema grosolanie, demisia fiind insuficienta pentru jignirea colosala, iar premierul Victor Ponta trebuie sa explice motivele pentru care l-a nominalizat ministru.

Un deputat PSD va semna motiune de cenzura a celor de la PNL

Deputatul PSD Marian Avram, membru in Comisia pentru agricultura a Camerei, va vota motiunea de cenzura initiata de liberali, deoarece considera ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie.

Un deputat PSD va semna motiunea de cenzura a celor de la PNL

Deputatul PSD Marian Avram, membru in Comisia pentru agricultura a Camerei, va vota motiunea de cenzura initiata de liberali, deoarece considera ca dreptul la vot este indispensabil intr-o democratie.

Un deputat PSD a demisionat din partid pentru a sustine motiunea PNL

Deputatul social-democrat Gheorghe Roman a anuntat, joi, pe pagina sa de Facebook, ca a demisionat din PSD si ca va sustine motiunea de cenzura initiata de PNL.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )