Libnet.ro
UNICEF

15:01

Deputatii au dat-o pe Udrea, din nou, pe mana Justitiei. E ceva intre La revedere si o slujba de vesnica pomenire

Adevărul Adevărul,
Deputatii au dat-o pe Udrea, din nou, pe mana Justitiei. E ceva intre La revedere si o slujba de vesnica pomenire

Deputatii au incuviintat solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva Elenei Udrea in dosarul privind finantarea campaniei electorale a lui Traian Basescu din 2009, dupa ce 147 au votat pentru cererea DNA, 96 impotriva si unul singur s-a abtinut. Atat liberalii, cat si o buna parte a social-democratilor au votat la vedere cererea DNA. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta luni cererea procurorului general privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, iar votul in plen va fi dat marti, a decis Biroul permanent al forului legislativ. Udrea este suspectata de DNA de instigare la luare de mita.

Elena Udrea, din nou la mana colegilor deputati. Alesii decid azi daca aproba cererea DNA, care o acuza de instigare la luare de mita in campania electorala din 2009 a lui Traian Basescu. Udrea spune ca dosarul este fabricat politic

Plenul Camerei Deputatilor se va pronunta marti prin vot asupra cererii procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009.

Elena Udrea, din nou, la mana colegilor. Deputatii voteaza, astazi, cererea DNA de urmarire penala

Camera Deputatilor va vota, astazi, cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele deputatului Elena Udrea, acuzata de doua infractiuni de instigare la luare de mita in dosarul campaniei din 2009.

Ponta si Cacarau se au din nou ca fratii. Radu Banciu: Doi semecherasi lamentabili (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lume alui Banciu despre impacarea anului in politica: Victor Ponta si Crin Cacarau Antonescu se au din nou ca.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara, pe Facebook, ca va fi din nou tata, pentru a patra.

Adrian Mutu va fi din nou tata

Fostul fotbalist roman Adrian Mutu, numit recent manager general al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a anuntat sambata seara pe pagina sa de Facebook ca va fi din nou tata, pentru a patra oara.

Momente grele pentru Alexandru Arsinel. Actorul ar putea ajunge din nou pe masa de operatie

Este un actor indragit de mii de romani, dar Alexandru Arsinel trece din nou prin momente grele. Actorul, in varsta de 77 de ani, risca sa ajunga din nou pe masa de operatie din cauza unor.

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Justitiei. Raluca Pruna, in plen: Sunt in fata dvs. pentru ca am spus, intr-un limbaj plastic, ca imparatul este gol. Dragnea: Sunt curios cum spui adevarul cand minti

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Justitiei. Ministrul Raluca Pruna a vorbit, marti, in fata deputatilor pe tema motiunii.

Legea conversiei creditelor in CHF, modificata din nou

Desi, aparent, proiectul Legii conversiei creditelor in franci elvetieni CHF) pare sa se clarifice, totusi, la o citire amanuntita a textului legislativ, nebuloasa din jurul acestei initiative se inteteste.

Mari secrete depre Elena Udrea, din documente clasificate, devoalate la Sinteza zilei

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, apare si ea in telegramele diplomatilor americani trimise la Washington. intr-una din telegrame, Udrea este numita un personaj saucy.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )