Libnet.ro
UNICEF

20:45

Deputatul Ana Birchall: Viitorul Greciei este in Uniunea Europeana, nu in afara ei!

B1 B1,
Deputatul Ana Birchall: Viitorul Greciei este in Uniunea Europeana, nu in afara ei!

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, Ana Birchall, a declarat Uniunea Europeana trebuie sa rezolve impasul din Grecia prin dialog, potrivit Agerpres. Referendumul din Grecia. continuă pe B1

Viitorul Greciei este neclar dupa votul impotriva austeritatii: Cred ca este sfarsitul

Majoritatea alegatoriilor greci a respins reformele propuse de creditorii internationali intr-un referendum crucial care ar putea duce Grecia la iesirea din zona euro. Premierul grec Alexis Tsipras a declarat ca grecii nu au votat sa iasa din Europa si.

Cristian Diaconescu, despre viitorul Greciei: Scenariile posibile tin de optiunile cetatenilor greci (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, spune despre viitorul Greciei ca scenariile posibile tin de optiunile grecilor. Daca voteaza da, atunci creditorii se vor considera intorsi in dialogul cu.

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei. Ce spun sondajele de opinie

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei in zona euro sau in afara ei. Campania celor doua tabere, incheiata ieri seara prin uriase mitinguri la Atena, a lasat.

Legatura dintre Uniunea Europeana si Disneyland

De ce nu se inteleg tarile din Uniunea Europeana intre ele asa cum se inteleg Statele Unite ale Americii? De ce nu s-a vorbit de excluderea - sa zicem - a Floridei din SUA precum se intampla cu Grecia din UE? Este argumentul unitatii limbii vorbite unul atat de important sau altele sunt cauzele? - scrie jurnalistul Liviu Iolu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

FMI: Dinamica datoriei Greciei este nesustenabila

Dinamica datoriei Greciei este nesustenabila, iar autoritatile de la Atena trebuie sa ia in serios reformele daca spera sa rezolve situatia, potrivit unei analize publicate ieri de Fondul Monetar International FMI).

Alexis Tsipras promite o conventie cu Uniunea Europeana in cel mult 48 de ore de la referendum

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, promite conationalilor ca va ajunge la un consens cu UE in cel mult 48 de ore dupa referendumul ce va avea lor duminica, pe marginea programului de asistenta propus de.

Cum vede Victor Ponta criza din Grecia. Atac la liberali, la presedintele Iohannis si la Uniunea Europeana

Victor Ponta, premierul autosuspendat al Romaniei, care se afla in convalescenta in Turcia dupa operatia la menisc de la inceputul lunii iunie de la Istanbul, a scris, luni, pe contul sau de Facebook, referitor la rezultatul referendumul propus de Guvernul Tsipras, ca Grecia este democratie functionala si ca ii detest pe sau care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneste acel popor sa aiba alta parere decat ei.

Cartea de Salvare la Bord, obligatorie in masinile soferilor din Uniunea Europeana

O noua reglementare a Uniunii Europene obliga soferii din statele membre sa aiba in masina Cartea de Salvare la Bord. Este vorba despre o pagina unde salvatorii pot gasi o schema cu locurile in care se afla.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )