Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viitorul Greciei este neclar dupa votul impotriva austeritatii: Cred ca este sfarsitul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viitorul Greciei este neclar dupa votul impotriva austeritatii: Cred ca este sfarsitul

Majoritatea alegatoriilor greci a respins reformele propuse de creditorii internationali intr-un referendum crucial care ar putea duce Grecia la iesirea din zona euro. Premierul grec Alexis Tsipras a declarat ca grecii nu au votat sa iasa din Europa si. continuă pe Wall-Street Ro

Deputatul Ana Birchall: Viitorul Greciei este in Uniunea Europeana, nu in afara ei!

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, Ana Birchall, a declarat Uniunea Europeana trebuie sa rezolve impasul din Grecia prin dialog, potrivit Agerpres. Referendumul din Grecia.

Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna

Daca ai acces la Internet, sunt slabe sanse sa iti fi scapat drama Greciei, indiferent de cat de ne)interesat de politica sau economie ai fi. Haosul politic si economic din Grecia a acaparat prima pagina a ziarelor. Referendumul anuntat duminica de guvernul de la Atena pune problema intr-un mod la care nu te-ai fi asteptat: [] Dupa votul din Grecia, glumele de pe Internet te fac sa vezi si partea buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cristian Diaconescu, despre viitorul Greciei: Scenariile posibile tin de optiunile cetatenilor greci (VIDEO)

Cristian Diaconescu, fostul ministru de Externe, spune despre viitorul Greciei ca scenariile posibile tin de optiunile grecilor. Daca voteaza da, atunci creditorii se vor considera intorsi in dialogul cu.

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei. Ce spun sondajele de opinie

A mai ramas doar o zi pana la referendumul care poate hotari viitorul Greciei in zona euro sau in afara ei. Campania celor doua tabere, incheiata ieri seara prin uriase mitinguri la Atena, a lasat.

FMI: Dinamica datoriei Greciei este nesustenabila

Dinamica datoriei Greciei este nesustenabila, iar autoritatile de la Atena trebuie sa ia in serios reformele daca spera sa rezolve situatia, potrivit unei analize publicate ieri de Fondul Monetar International FMI).

Canalul Manecii: Traficul feroviar este perturbat dupa ce 150 de imigranti au blocat terminalul din Calais (VIDEO)

Traficul feroviar prin tunelul care traverseaza Canalul Manecii este perturbat, dupa ce aproape 150 de imigranti au blocat terminalul din Calais, informeaza B1 TV. Imigrantii au patruns in cursul noptii in.

Cum au reactionat pietele financiare dupa votul din Grecia

Pietele de actiuni din Europa au deschis in scadere dupa anuntarea rezultatelor partiale ale referendumului din Grecia, insa pierderile au fost mai degraba modeste. De asemenea, moneda euro s-a depreciat, dar a atins doar minimul ultimei saptamani.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )