Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatul demisionar din PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului

Antena3 Antena3,
Deputatul demisionar din PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului

Fostul deputat PSD Mihaita Gaina a votat pentru demiterea Guvernului Dancila, cu bilele la vedere. La inceputul acestei luni, deputatul PSD Mihaita Gaina a. continuă pe Antena3

UPDATE Deputatii PSD Marius Bota si Gabriel Petrea au votat la motiune. A votat si deputatul Mihaita Gaina, proaspat demisionar din PSD

Deputatul PSD Marius Bota si deputatul Mihaita Gaina, care a plecat recent din PSD, au votat, la vedere, motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului. De asemenea, a votat la motiune si liderul organizatiei de tineret a PSD, Mihaita Gaina. Totodata, parlamentarii din grupul minoritatilor, inclusiv liderul grupului, Varujan Pambuccian, au introdus bile in urnele de vot.

Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita

Viorica Dancila a acuzat joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost votata de Parlament, ca au existat colegi din PSD care au tradat dar pleaca de la Palatul Victoria cu datoria implinita. Le doresc succes celor care vor veni la guvernare, a adaugat ea.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus.

MOTIUNEA DE CENZURA a trecut. Guvernul Dancila a cazut, 238 de parlamentari au votat pentru

In Romania se duce azi o noua lupta pe viata si pe moarte in razboiul politic total dintre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Parlamentul devine pentru cateva ore arena in care Opozitia si.

Teodorovici: Dancila ramane candidatul PSD la prezidentiale. Cine a tradat pleaca din PSD

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a declarat ca cine a tradat la votul de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va pleca din PSD. Respectam votul din Parlament, ca asa e corect.

Prima reactie din PSD, dupa ce s-a zvonit ca Dan Nica ar fi fost respins. Fifor: Presupunand prin absurd ca Nica ar fi respins, mergem cu alta propunere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine caDan Nica nu a fost respins de Comisia Europeana pentru functia de comisar european, insa daca acest lucru se va intampla, PSD va merge cu alta propunere,.

Filiala PSD Olt, vot masiv pentru Paul Stanescu. Au fost 153 de voturi si doar 152 de persoane in sala

Fenomen bizar la intalnirea social-democratilor din Olt. Filiala judeteana PSD a anuntata ca presedintele Paul Stanescu a primit un vot masiv de incredere. Au fost in sala 152 de voturi prezente,.

Suspendat din PSD, Robert Negoita lanseaza un atac extrem de dur la adresa Guvernului

Edilul considera ca rectificarea bugetara este o pomana data de Guvern pentru a-si asigura voturil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )