Libnet.ro
UNICEF

10:15

Descoperire SOCANTA: Un fost primar din judetul Alba a fost gasit mort. Barbatul avea rani in zona gatului

B1 B1,
Descoperire SOCANTA: Un fost primar din judetul Alba a fost gasit mort. Barbatul avea rani in zona gatului

Descoperire socanta in comuna Lunca Muresului, din judetul Alba. Fostul primar PSD al localitatii, Ioan Rusu, a fost gasit mort langa masina, cu mai multe rani in zona gatului,. continuă pe B1

Fostul primar al unei comune din Alba, gasit mort, cu gatul taiat, langa masina sa

Ioan Rusu, fostul primar PSD al comunei Lunca Muresului din judetul Alba a fost gasit mort, duminica dimineata, pe o strada din localitate, anunta News. ro. Potrivit primelor informatii, barbatul ar fi avut taieturi in zona gatului, trupul acestuia fiind gasit langa masina. Ioan Rusu a fost gasit mort, duminica dimineata, in jurul orei 5:00, pe o strada din Lunca Muresului, barbatul fiind descoperit intr-o balta de sange, langa masina.

Fostul primar din Lunca Muresului, Alba, gasit mort langa masina sa

Fostul primar PSD al comunei Lunca Muresului din judetul Alba a fost gasit mort, astazi, pe o strada din localitate, iar potrivit primelor informatii barbatul ar fi avut taieturi in zona gatului, trupul acestuia fiind gasit langa masina, transmite News. ro.

Asistentii Sectiei ATI a Spitalului de Arsi, inchisa in urma filmarii bolnavului cu larve pe rani, spun ca facturile la utilitati n-au fost platite din martie. Ministerul Sanatatii: Nu platim utilitatile unitatilor sanitare

Asistentii Sectiei ATI a Spitalului de Arsi au declarat, joi, ca facturile la utilitati n-au fost platite din martie, ceea ce ar putea conduce la inchiderea unitatii sanitare, a declarat directorul medical al sectiei.

Fostul primar al comunei Lunca Muresului din Alba, gasit mort cu gatul taiat pe un camp

Suspiciuni de crima la Lunca Muresului, in Alba. Fostul primar al comunei, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, cu gatul taiat.

Alina Gorghiu sugereaza ca interviul cu Ciolos nu a fost difuzat, din cauza unui sef din TVR caruia i-au fost stricate planurile de a ajunge consul

Sefa Partidului National Liberal PNL), Alina Gorghiu, a acuzat, pe contul sau de Facebook, ca TVR il cenzureaza pe Dacian Ciolos, dupa ce televiziunea a anuntat ca nu mai difuzeaza un interviu cu premierul, pe motiv ca este campanie electorala, dar si ca unui sef obisnuit cu sinecuri nu i-a fost aprobata candidatura la un post mult ravnit de Consul General.

Secretarul de stat de la serviciul secret al MAI si ambii adjuncti ai acestuia au fost eliberati din functie

Intreaga conducere a Departamentului de Informatii si Protectie Interna - serviciul secret al Ministerului de Interne - a fost destituita, prin decizii ale premierului Dacian Ciolos.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )