Libnet.ro
UNICEF

06:15

Descoperire socanta! A gasit bucati din trupul unui barbat disparut de sase luni

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta! A gasit bucati din trupul unui barbat disparut de sase luni

Descoperire macabra in Mehedinti. Cadavrul unui barbat, disparut de acasa in urma cu sase luni, a fost gasit, chiar de cel care a fost banuit initial ca l-a ucis pe barbat. Acesta a dat peste bucati din trupul celui disparut. continuă pe Antena3

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia sa a facut dezvaluiri cutremuratoare

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia celui mai mare coregraf roman a spus ca acesta si-a dorit foarte mult, inainte sa moara, sa se.

Cadavrul unui barbat a fost gasit in depozitul pe care trebuia sa il pazeasca

Cadavrul unui agent de paza a fost gasit de catre colegii de munca ai acestuia in depozitul pe care barbatul trebuia sa il pazeasca. Politia a deschis o ancheta pentru a descoperi care sunt conditiile in care barbatul a decedat.

Cadou inedit pentru fanii echipei UTA Arad. Acestia pot primi bucati din gazonul stadionului Francisc von Neuman, ce urmeaza sa fie demolat

Inainte ca autoritatile aradene sa demoleze stadionul Francisc von Neuman, acestea le-a oferit o sansa unica fanilor. Acestia pot primi cate o bucatica din gazon pentru a pastra amintirea.

Furt record in Capitala: Un barbat a reusit sa plece cu trei biciclete din scara unui bloc

Un barbat din Capitala a reusit sa fure nu mai putin de trei biciclete dintr-o scara de bloc, in mai putin de 24 de ore. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere dintr-un imobil situat.

Salvare miraculoasa a unui barbat care a cazut intr-o fantana

Un barbat care a cazut intr-o fantana din Cascioarele a fost salvat ca prin minune. Victima s-a ales doar cu un traumatism la picior.

Oras din Canada evacuat in totalitate din cauza unui incendiu devastator

Autoritatile canadiene au evacuat in totalitate orasul Fort McMurray 80. 000 de locuitori), din provincia Alberta, din cauza unui incendiu de vegetatie devastator, relateaza BBC News, citat de.

Starbucks, dat in judecata din cauza unui sortiment de cafea

Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un ice coffee, dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Bu.

Alerta pe un aeroport din cauza unui hotspot Wi-Fi

Dintre toate hotspot-urile la care utilizatorii ar vrea sa se conecteze pe un aeroport, acesta ar fi ultimul! Cei de la Mashable scriu ca un avion al unei companii din Australia a plecat cu o intarziere de 2 ore dupa.

Canada: Un oras a fost evacuat din cauza unui incendiu devastator in provincia Alberta (FOTO, VIDEO)

Aproape 30. 000 de locuitori au fost evacuati marti din Fort McMurray, dupa ce incendiile de padure devastau primele case ale acestui oras situat la 400 de kilometri nord de Edmonton, capitala provinciei Alberta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )