Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oras din Canada evacuat in totalitate din cauza unui incendiu devastator

Antena3 Antena3,
Oras din Canada evacuat in totalitate din cauza unui incendiu devastator

Autoritatile canadiene au evacuat in totalitate orasul Fort McMurray 80. 000 de locuitori), din provincia Alberta, din cauza unui incendiu de vegetatie devastator, relateaza BBC News, citat de. continuă pe Antena3

VIDEO Un oras din Canada a fost evacuat in totalitate, din cauza unui incendiu devastator

Autoritatile canadiene au evacuat in totalitate orasul Fort McMurray 80. 000 de locuitori), din provincia Alberta, din cauza unui incendiu de vegetatie devastator, relateaza BBC News.

Canada: Un oras a fost evacuat din cauza unui incendiu devastator in provincia Alberta (FOTO, VIDEO)

Aproape 30. 000 de locuitori au fost evacuati marti din Fort McMurray, dupa ce incendiile de padure devastau primele case ale acestui oras situat la 400 de kilometri nord de Edmonton, capitala provinciei Alberta.

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia sa a facut dezvaluiri cutremuratoare

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia celui mai mare coregraf roman a spus ca acesta si-a dorit foarte mult, inainte sa moara, sa se.

Starbucks, dat in judecata din cauza unui sortiment de cafea

Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un ice coffee, dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Bu.

Alerta pe un aeroport din cauza unui hotspot Wi-Fi

Dintre toate hotspot-urile la care utilizatorii ar vrea sa se conecteze pe un aeroport, acesta ar fi ultimul! Cei de la Mashable scriu ca un avion al unei companii din Australia a plecat cu o intarziere de 2 ore dupa.

VIDEO Bataie in Parlamentul din Turcia, din cauza unui proiect de amendare a Constitutiei privind ridicarea imunitatii

O incaierare a avut loc din nou, luni, in Parlamentul turc, in timpul lucrarilor unei comisii cu privire la o propunere controversata a partidului aflat la putere de ridicare a imunitatii parlamentarilor vizati de urmariri penale, relateaza The Associated Press.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )