Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia sa a facut dezvaluiri cutremuratoare

Antena3 Antena3,
Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia sa a facut dezvaluiri cutremuratoare

Cornel Patrichi a murit cu sufletul neimpacat din cauza unui ministru tehnocrat. Sotia celui mai mare coregraf roman a spus ca acesta si-a dorit foarte mult, inainte sa moara, sa se. continuă pe Antena3

Sotia lui Cornel Patrichi destainuie amaraciunea coregrafului din ultimele zile de viata

Sotia coregrafului Cornel Patrichi a dezvaluit ca acesta a inchis ochii cu o amaraciune provocata de un ministru tehnocrat. intr-un interviu acordat lui Cristian Brancu, la Antena Stars, sotia.

Oras din Canada evacuat in totalitate din cauza unui incendiu devastator

Autoritatile canadiene au evacuat in totalitate orasul Fort McMurray 80. 000 de locuitori), din provincia Alberta, din cauza unui incendiu de vegetatie devastator, relateaza BBC News, citat de.

Starbucks, dat in judecata din cauza unui sortiment de cafea

Majoritatea am trecut prin neplacuta situatia in care atunci cand ne cumparam un ice coffee, dupa doar cateva inghitituri ne trezeam ca din componenta cafelei am mai ramas doar cu cuburile de gheata, scrie Bu.

Alerta pe un aeroport din cauza unui hotspot Wi-Fi

Dintre toate hotspot-urile la care utilizatorii ar vrea sa se conecteze pe un aeroport, acesta ar fi ultimul! Cei de la Mashable scriu ca un avion al unei companii din Australia a plecat cu o intarziere de 2 ore dupa.

Canada: Un oras a fost evacuat din cauza unui incendiu devastator in provincia Alberta (FOTO, VIDEO)

Aproape 30. 000 de locuitori au fost evacuati marti din Fort McMurray, dupa ce incendiile de padure devastau primele case ale acestui oras situat la 400 de kilometri nord de Edmonton, capitala provinciei Alberta.

VIDEO Un oras din Canada a fost evacuat in totalitate, din cauza unui incendiu devastator

Autoritatile canadiene au evacuat in totalitate orasul Fort McMurray 80. 000 de locuitori), din provincia Alberta, din cauza unui incendiu de vegetatie devastator, relateaza BBC News.

Panica in avion din cauza unui hotspot WiFi

Internetul este plin de nume amuzante pentru hotspot-uri WiFi si stim cu totii cat de bine ne simtim cand invitam prieteni acasa si acestia rad cand le spunem cum se cheama reteaua pe care o folosim noi. Totusi, in viata e important sa stii cum sa iti alegi bataliile si sa tii cont de context.

VIDEO Bataie in Parlamentul din Turcia, din cauza unui proiect de amendare a Constitutiei privind ridicarea imunitatii

O incaierare a avut loc din nou, luni, in Parlamentul turc, in timpul lucrarilor unei comisii cu privire la o propunere controversata a partidului aflat la putere de ridicare a imunitatii parlamentarilor vizati de urmariri penale, relateaza The Associated Press.

Libertatea de exprimare a presei - in pericol din cauza interventiei politicului

Situatia institutiilor de media s-a deteriorat, fiind degradata si conditia jurnalistului, iar libertatea de exprimare este in pericol din cauza interventiei politicului in acest domeniu vital pentru democratie, potrivit reprezentantilor Federatiei Cultura si Mass-Media FAIR-MediaSind, care au transmis ieri un comunicat, de Ziua Mondiala a Presei.

Un copil de 13 ani a murit intr-un accident rutier, din cauza soferului care a condus sub influenta alcoolului

Un copil de 13 ani a murit, in urma unui accident produs duminica seara in localitatea Dara. Baiatul se intorcea impreuna cu familia de la gratarul de 1 mai, potrivit adevarul. ro. Soferul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )