Libnet.ro
UNICEF

19:31

Descoperire socanta in Satu Mare. O fata de 17 ani gasita moarta pe calea ferata

Antena3 Antena3,
Descoperire socanta in Satu Mare. O fata de 17 ani gasita moarta pe calea ferata

O tanara, de 17 ani, din municipiul Satu Mare, a fost gasita decedata pe o cale ferata din municipiul Satu Mare, in zona Ostrovului. Corpul tinerei a fost descoperit luni dimineata. Politistii au intocmit. continuă pe Antena3

Descoperire socanta in Italia. Trupul unei romance de 52 de ani a fost gasit in stare avansata de descompunere, in propria casa

O romanca de 52 de ani a fost gasita fara suflare, in casa pe care o inchiriase din localitatea Fasano, Italia. Trupul femeii era intr-o stare avansata de descompunere, iar politistii au transmis ca, cel.

TRAGEDIE in Satu Mare! A fost gasita fara viata pe o cale ferata. Avea doar 17 ani...

O adolescenta din Satu Mare, in varsta de 17 ani, a fost gasita, luni dimineata, fara viata pe o cale ferata.

VIDEO Ce i s-a intamplat profesoarei care a fortat o eleva sa se tunda in fata clasei. Sentinta consiliului de administratie

Profesoara de istorie din localitatea Carei, judetul Satu Mare, care a pus o eleva de 11 ani sa se tunda in fata clasei pentru ca si-a vopsit parul, a fost sanctionata de consiliul de administratie al scolii.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

Descoperire socanta intr-o padure din Romania. Un cioban a alertat autoritatile cand a vazut dezastrul

Descoperire socantaintr-o padure din Romania. Anchetatorii au fost instintati de catre un ciobansa intervina de urgenta. Acesta a gasit un elicopter prabusit, iar inauntru se afla.

Declaratie de dragoste pentru Viorica Dancila, la Satu Mare. Cine i-a cazut la picioare premierului - VIDEO

Ionica, un satmarean de 70 de ani, abia a asteptat vizita premierului Viorica Dancila. Sustinator al PSD, satmareanul a profitat de ocazie, s-a inscris la cuvant si i-a facut o declaratie de.

Ucraina: Fetita de 2 ani gasita infometata langa cadavrele parintilor ei

O fetita in varsta de doi ani a fost gasita in Ucraina, langa trupurile parintilor ei, care se pare ca erau morti de noua zile, relateaza Daily Mirror.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )