Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperirile arheologice s-au inmultit in Marea Britanie in timpul carantinei

Adevărul Adevărul,
Descoperirile arheologice s-au inmultit in Marea Britanie in timpul carantinei

Monede de aur datate din vremea lui Henry al VIII-lea si altele originare din Africa de Sud au fost donate British Museum din Londra, anul acesta. Acestea au fost descoperite in gradini ale unor particulari. continuă pe Adevărul

Marea Britanie si Turcia vor semna un acord de liber schimb

Marea Britanie si Turcia urmeaza sa semneze marti un acord de liber schimb, a declarat duminica mini.

Un nou vaccin ar putea primi unda verde in Marea Britanie. Ce avantaje are serul produs cu sprijinul cercetatorilor de la Universitatea Oxford

Marea Britanie ar putea autoriza un nou vaccin anti-COVID chiar maine. Este vorba despre serul produs de AstraZeneca si Universitatea Oxford.

Ambasada Romaniei la Londra: 95 de romani afectati de restrictii au fost repatriati din Marea Britanie

Ambasada Romaniei la Londra a anuntat ca 95 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus au fost repatriati cu ajutorul unor zboruri charter. De asemenea la bord s-au aflat si aproape 500 de muncitori sezonieri care si-au incheiat contractele de munca in Marea Britanie.

Marea Britanie si UE publica textul integral al acordului comercial

Marea Britanie a publicat sambata textul acordului comercial cu Uniunea Europeana, cu doar cinci zile inainte de a parasi unul dintre cele mai mari blocuri comerciale din lume, relateaza Reuters.

COVID - Primul caz in Franta cu noua tulpina aparuta in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina de virus aparuta in Marea Britanie a fost depistata vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Coronavirus: Primul caz in Franta a noii tulpini aparute in Marea Britanie

Un prim caz de contaminare cu noua tulpina a virusului SARS-CoV-2 aparuta in Marea Britanie a fost descoperit vineri in Franta, la Tours centru), a anuntat Ministerul Sanatatii intr-un comunicat, noteaza AFP, potrivit Agerpres.

inca o isprava a romanilor din Marea Britanie: Au taiat porcul si au defilat cu el prin Londra (VIDEO)

Un grup de romani aflat in Marea Britanie a facut circ pe strazile din Londra, dupa ce a taiat un porc pentru sarbatori. L-au scos din portbagaj si l-au plimbat in spate, pe strada. Mandri de fapta lor, au f.

Trei romani au facut spectacol in Marea Britanie! Cu porcul taiat, pe strazile Londrei

Romanii au devenit din nou vedete in Marea Britanie dupa ce au facut spectacol pe strazile Londrei, cu un porc taiat, in spate.

SUA: Toti pasagerii care vin din Marea Britanie cu avionul trebuie sa prezinte un test negativ pentru COVID-19 de luni

Guvernul SUA va solicitapasagerilor care ajung pe calea aeruluidin Marea Britanie trebuie sa prezinteun test negativ pentru COVID-19. Masura se aplica de luni, 28 decembrie. Testul nu.

Digi 24: Post-Brexit. Ce se schimba de la 1 ianuarie 2021 pentru cei care vor sa mearga in Marea Britanie

Multe aspecte ale relatiei dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana dupa incheierea perioadei de tranzitie raman incerte, dar unele lucruri care se vor schimba de la 1 ianuarie 2021 sunt cunoscute. Lista celor mai importante aspecte la care oamenii trebuie sa se gandeasca daca vor sa calatoreasca intre Marea Britanie si Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )