Libnet.ro
UNICEF

16:45

Descoperiti. inregistrarile care il ingroapa pe Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Descoperiti. inregistrarile care il ingroapa pe Traian Basescu

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la emisiunea Descoperiti, inregistrari-bomba cu Traian Basescu de pe vremea cand acesta nu era presedintele Romaniei si nu era asa sigur ca i s-a distrus. continuă pe Antena3

Traian Basescu, trimis in judecata pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, scrie Europa Libera. Dosarul de retea ar contine doar copertile pe microfilm, in timp ce 2 note informative ar fi fost descoperite in dosarele altor persoane care ar fi avut dosare de urmarire informative. Potrivit unor surse care nu sunt citate de [] .

Traian Basescu, despre premierul olandez Mark Rutte: Un arogant! Si Germania s-a saturat de jocurile Olandei

Traian Basescu a lansat un atac la adresa premierului olandez Mark Rutte, pe care l-a catalogat drept un arogant, in contextul in care acesta a declarat ca Romania nu va intra in Spatiul Schengen pana cand nu.

Reactia lui Traian Basescu, dupa decizia CNSAS privind colaborarea cu Securitatea

Traian Basescu a oferit prima reactie dupa decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) privind colaborarea cu Securitatea. Fostul presedinte al Romaniei a declarat ca va avea o pozitie publica referitoare la acest subiect abia dupa ce va merge sa studieze dosarul. CNSAS a anuntat, prin intermediul unui comunicat publicat pe site, ca a [] .

Moarte suspecta la CNSAS. Legatura cu fostul presedinte Traian Basescu

Dezvaluiri cutremuratoare in legatura cu dosarul lui Traian Basescu de la CNSAS. Angajata CNSAS care a avut in lucru dosarul fostului presedintes-a sinucis chiar in timp ce lucra la ancheta. Dosarul.

CNSAS a sesizat Curtea de Apel Bucuresti care trebuie sa stabileasca daca Traian Basescu a fost colaborator al Securitatii

Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) a decis sa sesizeze Curtea de Apel Bucuresti pentru a se stabili daca fostul presedinte Traian Basescu a avut sau nu calitatea de.

Traian Basescu, trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea (Europa Libera, surse)

Europa Libera scrie ca Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu securitatea, citand surse neidentificate. Potrivit informatiilor Europa Libera, dosarul de retea contine doar copertile pe microfilm, iar notele informative, doua la numar pana in acest moment, au fost descoperite in dosarele altor persoane care aveau dosare de urmarire informative DUI).

Traian Basescu: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa; prin ispravile lor penibile, spera sa primeasca mai multa atentie decat summitul de la Sibiu

Traian Basescu scrie miercuri, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea si premierul ungar Viktor Orban sunt doi politicieni rataciti prin Europa care, prin sfidarea summitului de la Sibiu, spera sa primeasca mai multa atentie decat reuniunea de joi a liderilor europeni. Vor avea un esec. Cu siguranta, nu cu politicieni agresiv-antieuropeni ca Dragnea si Orban, amandoi parand a fi infiati de masinaria de propaganda a Moscovei, se va construi viitorul Uniunii Europene, spune fostul sef al statului.

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Traian Basescu il avertizeaza pe Iohannis: Eu, in locul lui, as avea o singura mare grija: sa nu se rateze referendumul. Ar fi o lovitura pentru justitie!

Traian Basescu il avertizeaza pe presedintele Klaus Iohannis cu privire la riscul esuarii referendumului privind justitia. Fostul sef de stat considera ca invalidarea consultarii populare ar reprezenta o.

Elena Udrea, reactie dupa ce Traian Basescu a fost acuzat ca a colaborat cu Securitatea: CNSAS a luat locul DNA

Fostul consilier prezidential Elena Udrea reactioneaza din Costa Rica la acuzatiile aduse de CNSAS lui Traian Basescu potrivit carora fostul presedinte a colaborat cu Securitatea. Hmmm. tare chestia asta cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )