Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperiti. Razvan Ciobanu, marturie bomba despre consumul de droguri

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Razvan Ciobanu, marturie bomba despre consumul de droguri

Razvan Ciobanu a intrat in atentia presei in povestea cu drogurile in urma cu 11 ani. in 2009, creatorul de moda a recunoscut public faptul ca era consumator de cocaina. A intrat din nou in atentia. continuă pe Antena3

Tariceanu despre moartea lui Razvan Ciobanu: A fost legata, se pare, de consumul de droguri/ A venit vremea sa abordam problema consumului de stupefiante cu ratiune si curaj

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu scrie, joi pe pagina sa de Facebook, ca este nevoie de o dezbatere reala privind consumul de droguri din Romania. Tariceanu sustine ca e momenttul ca scolile copiilor sa fie izvoare de stiinta si educatie, nu mici Woodstock-uri prin care joint-urile sa treaca din mana in mana in pauze. Liderul ALDE scrie despre necesitatea unei implicarii a politicienilor si invoca moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu.

Moartea lui Razvan Ciobanu si fenomenul drogurilor: consumator vs. traficant; droguri usoare vs. periculoase

Accidentul tragic al creatorului de moda, Razvan Ciobanu, a readus in discutie problema consumului de droguri si a masurilor necesare de a combate acest fenomen. Chiar seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu s-a implicat in aceasta dezbatere, sustinand ca este nevoie de o lege mai dura. Pe de alta parte, expertii sustin ca cel mai eficient mod de a raspunde la problema drogurilor este o decriminalizare a consumului.

Document exclusiv. Razvan Ciobanu, in dosarul-bomba al DIICOT

Radu Tudor a prezentat, joi, in exclusivitate, la Punctul de intalnire, rechizitoriul din septembrie 2018 al procurorilor DIICOT facut pe numele creatorului de moda Razvan Ciobanu. Ciobanu.

Stirile ProTV: Marturia unui angajat de la o terasa din Mamaia. Ce avea in corp Razvan Ciobanu

Finalul dramatic de care a avut parte creatorul de moda Razvan Ciobanu readuce in atentie o problema grava, greu de tinut in frau, consumul de droguri de pe litoral.

Oana Zavoranu, detalii CUTREMURATOARE despre chinul prin care a trecut Razvan Ciobanu: ERA DISTRUS

Oana Zavoranu a povestit, intr-o emisiune televizata, ca Razvan Ciobanu a sunat-o de mai multe ori sa-i ceara ajutorul, pentru ca ii era rau, se simtea singur si avea nevoie de un prieten.

Ce droguri consumase Razvan Ciobanu inainte de a pleca din Mamaia

Testele rapide ale autopsiei au aratat ca Razvan Ciobanu avea droguri in sange in momentul producerii accidentului fatal. Din primele informatii se pare ca designerul avea un coctail de cinci substante,.

Carmen de la Salciua arunca BOMBA dupa MOARTEA lui Razvan Ciobanu: Eu am urmarit...

Moartea lui Razvan Ciobanu a socat toata Romania! BOMBA MONDENA! EA E FIICA SECRETA A ANDREEI MARIN! STEFAN BANICA E iN STARE DE SOC! ABIA ACUM S-A AFLAT GALERIE FOTO) Carmen de la Salciua a.

Informatie-bomba aruncata pe internet: Erau doi barbati in masina condusa de Razvan Ciobanu

O postare misterioasa de pe pagina de Facebook a designerului Razvan Ciobanu arunca si mai mult gaz pe foc in teoria conform caruia acesta ar fi fost ucis. Zilele trecute, o tanara a postat un mesaj misterios.

Un barbat sustine ca a fost martor la moartea lui Razvan Ciobanu. Detalii incredibile povestite de martorul ocular

O noua informatie bomba in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Se pare, ca scena accidentului a fost surprinsa in totalitate de un barbat, care sustine ca a vazut absolut tot ce s-a intamplat! Acesta spune c?.

Ce spune Tariceanu despre moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu

Moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu nu a starnit reactii doar in randul cercurilor mondene, ci si in randul politicienilor. Calin Popescu Tariceanu este unul dintre cei care au adus in discutie subiectul. Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si presedintele Senatului, a comentat moartea designerului vestimentar Razvan Ciobanu. El spune ca vestea este una trista, dar [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )