Libnet.ro
UNICEF

22:45

Descoperiti. Sistemul da asaltul. Ce se intampla cu Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Sistemul da asaltul. Ce se intampla cu Tudorel Toader

In plin mandat al Romaniei la Presedintia Consiliului Uniunii Europene, razboiul pe toate fronturile este mai aprig ca niciodata, desi toate partile implicate trambitau ca este nevoie de liniste cat timp Ro. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, la doi ani de mandat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a prezentat raportul de activitate, dupa doi ani de mandat. in 85 de pagini, dintre care doar 67 se refera la activitatile sale, Tudorel Toader vorbeste despre proiecte demarate sau pentru care urmeaza sa fie semnat contractul de finantare, ce vor fi finalizate in 2022 sau 2023. Acestea cuprind penitenciare modernizate cu capacitati extinse, arhive judiciare si reabilitari de sedii de instante, de parchete si vreo doua-trei palate de justitie construite de la zero.

TUDOREL TOADER: Uniunea are nevoie la nivelul EPPO de un sef integru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat astazi, la Bruxelles, ca Uniunea Europeana are nevoie de un sef integru in fruntea Parchetului European, conform Agerpres.

Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Claudiu Manda l-a atacat din nou in termeni foarte duri pe Tudorel Toader. Manda a precizat ca daca motiunea ar fi fost la Senat el ar fi votat demiterea lui Tudorel Toader, indiferent ce i-ar fi spus.

SONDAJ Credeti ca trebuie sa plece Tudorel Toader de la Justitie?

Motiunea simpla la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este programata pentru votul deputatilor miercuri la amiaza. Cu votul UDMR, care a spus ca il va sanctiona pe ministru, opozitia are ce ii trebuie pentru un succes. Credeti ca trebuie sa plece Tudorel Toader de la Justitie? Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader, anunt inaintea motiunii: Eu nu sunt parlamentar. Nu stiu daca ar trebui sa particip

Mai sunt doar cateva ore pana cand deputatii vor decide daca Tudorel Toader va ramane in fruntea ministerului Justitiei. Se voteaza motiunea simpla intitulata Tudorel Toader si PSD-ALDE, luati mainile.

Tudorel Toader, anunt important pentru Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a informat sambata seara, printr-un comunicat de presa, ca se actioneaza atat in interiorul, cat si in exteriorul Uniunii Europene astfel incat comunicarea reciproca.

Liviu Dragnea a vorbit despre viitorul lui Tudorel Toader. Ce asteptari are

Presedintele PSD a declarat, sambata, la Slobozia, ca isi doreste din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, coerenta si asumare de responsabilitate iar subiectul va fi discutat la inceputul.

Financial Times a publicat comunicatul prin care DNA il contrazice pe Tudorel Toader

Directia Nationala Anticoruptie a trimis joi Financial Times un punct de vedere prin care rectifica unele informatii nereale transmise de ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Tudorel Toader, replica pentru comisarul Vera Jurova: Uniunea nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, are nevoie de un sef integru la Parchetul European

Uniunea Europeana nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european sa joace corect si sa nu incerce sa discrediteze sau sa submineze pe oricare dintre candidati.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru comisarul european pe Justitie in SCANDALUL Kovesi: Daca adevarul nu deranjeaza pe nimeni...UE nu are nevoie sa cosmetizam pe cineva, sa il fezandam si sa il prezentam drept cel mai si cel mai

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat, vineri, dupa ce comisarul european pentru justitie Vera Jourova a facut apel la toata lumea implicata in procesul de selectie a procurorului-sef european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )