Libnet.ro
UNICEF

12:30

Despagubire record in Romania: 1, 7 milioane de euro pentru familia unui tanar care a decedat intr-un accident

Adevărul Adevărul,
Despagubire record in Romania: 1, 7 milioane de euro pentru familia unui tanar care a decedat intr-un accident

Doua familii din Satu Mare care si-au pierdut cate un membru al familiei, in urma cu doi ani de zile, intr-un grav accident rutier, urmeaza sa fie despagubiti, in cadrul unei polite de asigurare RCA. Pentru familia Roatis, suma stabilita este de 1, 7 milioane de euro, pe cand in cazul familiei Sabau, suma ajunge la doar 200. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Corectii financiare de 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, este vorba de circa 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Corectii financiare de pana la 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, pana la finalul derularii proiectelor, suma s-ar putea ridica la 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Cosmote Romania va primi un credit de 225 mil. euro pentru reteaua 4G de la BERD si alte sapte banci

Cosmote Romania va primi de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si alte 7 banci o finantare de 225 milioane euro pentru reinnoirea licentelor si indeplinirea obligatiilor de plata pentru spectrul alocat serviciilor mobile 4G,.

Francezii de la AS Monaco au oferit 10 milioane de euro pentru portarul Rui Patricio

Francezii de la AS Monaco au depus, marti, o oferta in valoare de zece milioane de euro pentru Rui Patricio, portarul celor de la Sporting Lisabona, potrivit Mediafax. in varsta de 25 de ani, Rui Patricio are 23 de.

BERD va finanta Cosmote Romania cu 225 milioane de euro

Cosmote Romania, subsidiara a Hellenic Telecommunications Organizations OTE), va primi o finantare de 225 milioane euro de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), 75 de milioane euro din surse proprii ale BERD si 150 milioane euro credit sindicalizat din partea unui grup format din sapte banci comerciale, anunta compania intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Fondul Globalworth, controlat de Ioannis Papalekas, a atras 53,6 milioane euro pe bursa de la Londra

Fondul Globalworth Real Estate Investments, infiintat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai activi investitori imobiliari din Romania, a atras 53,6 milioane euro prin listarea pe piata AIM a bursei de la Londra, fonduri care vor fi investite in principal pe piata romaneasca.

OMV aloca 55 milioane de euro pentru acoperirea pierderilor legate de Nabucco Vest

Compania OMV a inregistrat, in al doilea trimestru, un provizion de 55 milioane de euro, in urma deprecierii activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea Sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca ruta de export catre Europa, transmite Realitatea. net.

Unda verde de la Consiliul Concurentei pentru finantarea economiei sociale cu 200 milioane euro

Autoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane AM-POSDRU) a primit deja unda verde din partea Consiliului Concurentei pentru deblocarea sumei de 200 milioane euro care poate fi folosita, pana la 31 decembrie 2013, pentru finantarea proiectelor de economie sociala.

Cargill si TTS investesc 15 milioane euro

Cargill si Transport Trade Services TTS) vor investi 15 milioane euro in terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat in portul Constanta, proiectul urmand sa extinda capacitatea operationala a unitatii de la 50. 000 de tone la 110. 000 tone.

Cum a refuzat Adrian Mititelu 4,5 milioane de euro pentru Florin Costea

Fostul director executiv al Universitatii Craiova Vlad Rosca a povestit, marti, cum patronul echipei, Adrian Mititelu, a refuzat trei oferte pentru transferul atacantului Florin Costea, una dintre acestea fiind in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )