Libnet.ro
UNICEF

00:07

Despagubiri pentru anularea Rosia Montana. Ponta: Sunt evaluari facute de pana la doua miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Despagubiri pentru anularea Rosia Montana. Ponta: Sunt evaluari facute de pana la doua miliarde de dolari

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca avocatii companiei Gabriel Resources ar fi calculat despagubiri de doua miliarde de dolari, in contul investitiilor facute in cadrul proiectului minier Rosia. continuă pe Antena3

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

ROSIA MONTANA. Ponta: in 14 ani, nici un guvern nu a luat vreo decizie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Parlament, ca nu stie exact cat vor fi despagubirile cerute de compania Gabriel Resources pentru anularea proiectului privind exploatarea de la Rosia Montana, insa a estimat ca ar putea fi 2,5 miliarde dolari. Citeste si Gabriel Resources AMENINTA ca da statul roman in judecata. Actiunile companiei au scazut cu 70% Totodata, premierul a spus ca toti parlamentarii au primit textul scrisorii de intentie catre Fondul Monetar International FMI), insa .

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net.

Doua avize NEGATIVE pentru proiectul Rosia Montana.

Proiectul de la Rosia Montana a primit aviz negativ in Comisia de Administratie si in Comisia Juridica din Senat. Citeste si Primul vot negativ in cazul Rosia Montana. Ce urmeaza Stire in curs de actualizare.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta!

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta! [UPDATE]

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Ponta: Toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana. Am discutat cu Antonescu toate aspectele

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca la nivelul Guvernului toti ministrii au fost pentru proiectul Rosia Montana, dar si ca a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, toate aspectele care tin de.

Ministrul Daniel Barbu: Nu e adevarat ca Ministerul Economiei a dat un aviz negativ ci doar unul cu observatii/ Proiectul de la Rosia Montana poate demara

Ministrul Culturii Daniel Barbu l-a contrazis pe ministrul Vosganian care sustinea ca ministerul Economiei condus de el nu a a dat aviz pentru proiectul Rosia Montana. Barbu spune ca Ministerul Economiei a dat un aviz cu observatii ca toate ministerele. Mai mult, ministrul Culturii spune ca din punctul sau de vedere proiectul Rosia Montana poate demara fara probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )