Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deutsche Telekom vrea sa obtina 5 miliarde de euro din vanzarea turnurilor de telefonie mobila din Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deutsche Telekom vrea sa obtina 5 miliarde de euro din vanzarea turnurilor de telefonie mobila din Germania

Deutsche Telekom se pregateste sa vanda mii de turnuri de telefonie mobila din Germania pentru care vrea sa obtina circa 5 miliarde de euro, in vederea obtinerii de fonduri necesare investitiilor in retelele europene, potrivit unor doua surse apropiate. continuă pe Wall-Street Ro

Finantari de aproape 18 miliarde euro prin planul de investitii Juncker

ELCEN, Regional Air Services si Bio Farm Crucea, proiecte autohtone pentru finantare in valoare de 484 milioane euro * Comisia Europeana a propus prelungirea planului Juncker 78 de proiecte de infrastructura si inovare, in valoare de 11 miliarde euro, au fost aprobate, pana in luna iunie 2016, prin Fondul European pentru Investitii Strategice EFSI), asa numitul plan Juncker, potrivit informatiilor transmise de Comisia Europeana. De asemenea, au fost semnate 188 de acorduri de finantare, pentru 147. 500 de start-up-uri si IMM-uri, in valoare de 6,7 miliarde euro.

1,6 miliarde euro - portofoliul NEPI din tara noastra

Fondul de investitii sud-african NEPI New Europe Property Investments) detine active de 1,6 miliarde euro in tara noastra, dupa cum ne-au spus reprezentantii sai, care mentioneaza ca valoarea portofoliului din Europa Centrala si de Est ECE) se ridica la 386 de milioane de euro.

Goldman Sachs: Profiturile bancilor europene ar putea scadea cu 32 miliarde euro

Profiturile bancilor europene ar putea scadea cu 32 miliarde de euro 35 miliarde de dolari) pana in 2018, din cauza votului pentru iesirea Marii Britanii din UE Brexit), un declin de 11% fata de castigurile care ar fi fost obtinute fara acest soc economic, arata o analiza Goldman Sachs Group, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

BREXIT. Lira sterlina si euro, din nou in scadere

Lira sterlina si-a transformat castigul de marti in pierdere si a scazut cu 0,4%, la 1,3297 dolari/lira. Euro s-a depreciat cu 0,1% miercuri.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )