Libnet.ro
UNICEF

19:45

Deutsche Welle: Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori

B1 B1,
Deutsche Welle: Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori

Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori. Este concluzia unui articol publicat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Acestia sunt convinsi. continuă pe B1

Deutsche Welle: Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori

Condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, o decizie prin care judecatorii au aparat democratia de alegatori. Este concluzia unui articol publicat de jurnalistii de la Deutsche Welle. Acestia sunt convinsi.

Judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul ICA vrea sa plece la Consiliul Europei

Magistratul Camelia Bogdan, care a judecat dosarul ICA, a cerut CSM sa-si dea acordului pentru a putea participa la procedura de selectie pentru o eventuala detasare la Comitetul Selectat de Experti pentru Evaluarea Masurilor de Combatere a Spalarii Banilor - Moneyval, din Consiliul Europei.

Adevarul Live, ora 12.00. Grigore Cartianu despre condamnarea lui Dan Voiculescu si plimbarea de la Cotroceni

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live condamnarea la 10 ani de inchisoare a mogulului Dan Voiculescu si evenimentele publice generate de aceasta condamnare.

Avocatul lui Dan Voiculescu spune ca omul de afaceri nu isi intelege condamnarea si o va contesta prin cai extraordinare: Are convingerea ca procesul sau a iesit din tipar

Avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a declarat miercuri ca Dan Voiculescu va contesta prin cai extraordinare de atac decizia din dosarul ICA, precizand ca acesta are in continuare senzatia ca procesul sau a iesit din tiparul firesc al unui proces echitabil si ca nu intelege condamnarea sa. Intrebata daca a mai luat legatura cu Dan Voiculescu dupa incarcerarea acestuia, Maria Vasii a declarat ca ceilalti avocati din echipa au mers la acesta la Penitenciarul Rahova, potrivit Mediafax.

Avocatul lui Dan Voiculescu: Sediul Antena 3 a fost indisponibilizat. Am facut contestatie la executarea deciziei. Pana la confiscare mai este un drum lung de parcurs

Unul dintre avocatii lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a declarat miercuri ca procurorii DNA au indisponibilizat sediul Antena 3, iar impotriva deciziei de executare a dispozitiilor din condamnarea din dosarul ICA a fost facuta contestatie la executare, la Tribunalul Bucuresti. Maria Vasii si alti doi avocati ai lui Dan Voiculescu au fost miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a li se aduce la cunostinta ca a fost pus sub sechestru imobilul de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, unde este sediul postului de televiziune Antena 3, potrivit Mediafax.

Fiicele lui Dan Voiculescu contesta in instanta sechestrul din dosarul ICA. Contestatiile, judecate pe 25 si 29 august

Fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia si Corina Voiculescu, au depus joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare in legatura cu sechestrul pus pe mai multe bunuri in dosarul ICA, prin decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Agerpres.

Fiicele lui Dan Voiculescu contesta in instanta sechestrul pus in dosarul ICA

Fiicele lui Dan Voiculescu au depus, joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare in cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data in dosarul privatizarii ICA. Una dintre contestatii.

Corina si Camelia Voiculescu au contestat sechestrul pus de instanta in dosarul ICA

Fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Corina si Camelia, au depus joi, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare impotriva sechestrului dispus in urma deciziei pronuntate in dosarul ICA, in care seful Intact a fost condamnat la zece ani de inchisoare. Statul trebuie sa recupereze in acest caz 60 de milioane de lei, prejudiciul adus de cei condamnati in acest dosar.

Familia Voiculescu contesta sechestrul pus in dosarul ICA

In timp ce procurorii anticoruptie continua demersurile de identificare si sechestrare a proprietatilor si conturilor condamnatilor in dosarul privatizarii ilegale a Institutului de Cercetari Alimentare, fetele lui Dan Voiculescu au contestat in instanta sechestrul pus pe bunurile familiei.

Avocatul Gheorghita Mateut l-a vizitat pe Dan Voiculescu la Rahova

Avocatul Gherghita Mateut, cel care l-a reprezentat pe Dan Voiculescu in procesul ICA, a mers marti in vizita la Penitenciarul Rahova. Condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, Voiculescu si-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )